© Layout by Julia E.

FYYSISTÄ ETÄISYYTTÄ JA HENKISTÄ LÄHEISYYTTÄ

09 April 2020

kaupallisessa yhteistyössä DNA:n ja Indieplace kanssa 

En oo varmastikkaan ainoa, jonka ruutuaika on tuplaantunut viime viikkojen aikana... Välillä tuntuu siltä, että puhelin olisi kasvanut käden jatkeeksi, mutta nyt se on myös onneksi aika sallittua. Saulikin neuvoi, meitä: ”Ottakaa fyysistä etäisyyttä ja henkistä läheisyyttä toisiinne – Me tarvitsemme toisiamme”. 

Luennot, treenit, ystävät. Eletään erikoista aikaa tällä hetkellä, kun suurin osa yhteydenpidosta ja elämästä tuntuu pyörivän puhelimessa ja siksi myös sen tärkeys ja toimivuus on lisääntynyt. En ole koskaan ollut yhtä kiitollinen puhelimen olemassaolosta! Miettikää kuinka onnekkaita olemme siitä, että meillä on nykyään tälläiset hienot älylaitteet, joiden välityksellä onnistuu tällä hetkellä niin moni asia ja etenkin se tärkein eli yhteydenpito rakkaisiin! Lauantai-iltana voi kilistellä ystävien kanssa, lähetellä virtuaali haleja ja pusuja, illan jooga- tai venyttelyhetken voi viettää yhdessä, miks ei vaikka treeninkin tai ihan vaan maata sohvalla ja vaihtaa kuulumisia. Kaikki tämä onnistuu kätevästi videopuheluiden avulla.

2020-04-07 08.28.06 1 PhotoGrid_1586328135156

Mulla on nyt puolen vuoden ajan ollut käytössä Samsungin Galaxy S10 -puhelin ja siihen yhteensopivat Galaxy Buds -kuulokkeet ja Galaxy Watch Active2 -kello, jotka sain itselleni kaupallisen yhteistyön merkeissä enkä voisi olla tyytyväisempi näiden kolmen laitteen toimivuuteen! Meinasin saada slaagin kun unohdin kuulokkeeni Uudenmaan ulkopuolelle juuri ennen rajojen sulkua, mutta onneksi Waltterin iskä tuli käymään täällä Helsingissä töiden takia ja sain siinä samalla kuulokkeeni takaisin!

Puhelimen lisäksi kovassa käytössä ovat olleet myös Galaxy Buds -kuulokkeet. Waltteri tekee tällä hetkellä töitä etänä ja pyrin olla parhaani mukaan häiritsemättä hänen työntekoa. On kuitenkin kivaa esimerkiksi siivota tai treenata musiikin tahdissa ja siihen onki apuna olleet nämä kyseiset kuulokkeet, jotka pysyy ihan super hyvin korvassa. Myös luentoja kuunellessa voi helposti touhuta muuta, kun ääni seuraa hyvin ympäri kotia. Tai esimerkiksi koiran kanssa lenkillä ollessa on kiva vaihtaa samalla kaverin kanssa kuulumisia ja siihenkin apuna tulee nämä Galaxy Buds -kuulokkeet, joiden ansiosta kädet pysyy vapaana, vaikka puhelimen päässä onkin ystävä!

2020-04-07 08.28.01 2
PhotoGrid_1586328244009

Vaikka tällä hetkellä maailmalla vallitseva tilanne on aika erikoinen ja ajatus kotona istumisesta kuulostaa mälsältä, niin on tässä mielestäni paljon myös hyvää! On ihanaa pysähtyä hetkeksi ja hoitaa asioita kaikessa rauhassa, juoksematta paikasta toiseen pää kolmantena jalkana. Ja on meillä onneksi puhelimet, joiden välityksellä pystyy nyt hyvin jatkaa yhteydenpitoa rakkaisiin melkein normaaliin tapaan.

Ottakaa tästä ajasta nyt kaikki irti!

2020-04-08 09.25.02 1

Tässä omat puuhasteluvinkit:

- Treeni. Sen voi vetää ulkona tai sisällä. Videon välityksellä ystävien kanssa tai yksikseen.
- Siivoa. Laita hyvää musiikkia korville ja fiilistele samalla sun lemppari biisejä.
- Osta nettikurssi ja opettele jotain uutta!
- Lenkkeile. Ulkona on ollu nyt ihanat kelit, joten siellä kannattaa nyt viettää aikaa! Ulkoilma piristää kummasti!
- Opettele uusia reseptejä. Tai jos et yleensä leivo, niin kokeile vaikka sellaista!
- Jos ei kokkaaminen kiinnosta, niin tilaa kotiin take away ruokaa lemppari raflasta!
- Katso omaa lempparisarjaa niin paljon, ku sielu sietää!
- Lue kirjaa, kuuntele podcasteja tai äänikirjoja!
- Kirjoita päiväkirjaa
- Opettele maalaamaan tai neulomaan... jos osaat molemmat, niin maalaa tai neulo!
- Hankkiudu eroon kaikesta turhasta!
- Meditoi ja huolla kehoa
- Opiskele...
- RENTOUDU!!!!

No comments:

Post a Comment