© Layout by Julia E.

YHTEISEN HARRASTUKSEN HYVIÄ PUOLIA

17 December 2017

Kirjoitin vähän aikaa sitten postauksen siitä, että aloitettiin alkusyksystä Waltterin kanssa paritanssin alkeiskurssi Tanssiklub Master nimisessä seurassa. Viikko sitten oli viimeinen tunti ja näin kurssin päätteeksi ajattelin kerätä tähän postaukseen asioita, miksi suosittelisin tätä muillekin pariskunnille. Me molemmat ollaan älyttömän iloisia siitä, että päätettiin lähteä mukaan, sillä näin kurssin päätteeksi ei oo mitään negatiivista sanottavaa. Pelkkää hyvää!

IMG_1102 IMG_1105

Ollaan seurusteltu pitkään ja tunnetaan toisemme läpikotaisin. Oli kuitenkin kiva nähdä Waltteri aivan uudessa tilanteessa, ehkä jopa vähän siellä mukavuusalueen ulkopuolella.

Arki rullaa eteenpäin, molemmilla on omia menoja, aikatauluja ja välillä ei kerkeä tekemään yhdessä oikein mitään... Yhdessä tanssitunnille meno kerran viikossa  on piristänyt meidän arkea mukavasti!

IMG_1025 IMG_1001

Meillä kävi tuuri, että tanssitunti oli maanantaisin. Ihana lopetus maanantaille ja ihana aloitus viikolle!

Kivaa vaihtelua lenkille ja salilla rehkimiselle. Aivot pääsee KUNNOLLA hommiin, keho saa liikuntaa, liikkuvuus paranee ja rytmitaju kehittyy. Vaikka mä oon pienenä tanssinuut ja harrastanut taitoluistelua, niin huomas kyllä tuolla tunneilla, että nykyään ei enää opi edes perusaskeleita läheskään yhtä helposti kuin ennen! Vanhuus iskee...

IMG_1053 IMG_1097

Vaikka oltais just ennen tuntia kinasteltu jostain asiasta, niin tunnille mentäessä kaikki vihanpito jää salin ulkopuolelle ja tunnilla puhalletaan yhteen hiileen. Yhdessä koettu onnistumisen tunne on parasta!

Sama asia oli kiukun ja väsymyksen kanssa. Välillä kävi jopa niin, että Waltteri joutui potkimaan mua persuksille ja pakottamaan tunnille ja hyvä että pakotti! Tunnin jälkeen oli paljon parempi fiilis, niin kuin yleensäkkin urheilun jälkeen.

IMG_1068 IMG_1059

Yhdessä nauraminen epäonnistumiselle. Me oltiin välillä aivan kujalla, mutta ei annettu sen pilata fiilistä! Naurettiin vähän epäonnistumiselle ja jatkettiin eteenpäin.

Ylipäätään yleissivistävää oppia, että mikä on valssi, tango, samba... sekä tietenkin niiden perusaskeleita. Kaikin puolin erittäin mukava kokemus! Suosittelen kaikille lämpimästi!

IMG_1098

Kiitos Tanssiklub Master tällaisesta kokemuksesta!

3 comments:

  1. Vau mitä kuvia!! Ehdottomasti lisää tällaista sisältöä:)

    ReplyDelete
  2. Ollaan itekki mietitty paritanssin aloitusta, ens vuonna varmaan pakko!

    ReplyDelete
  3. Ihana kahvila! Mikä paikka kyseessä?

    ReplyDelete