© Layout by Julia E.

BABY PINK

16 June 2016

Näin kesällä oon jotenkin tosi laiska ottaa asukuvia, mutta onneksi niitäkin näkee täällä kuitenkin aina välillä. On ihanaa, että läheisestä kaveripiiristä löytyy nykyään bloggaajia, jotka pyytää ottaa asukuvia ja potkii persuksille, vaikka itseään ei välttämättä sillä hetkellä hirveästi kiinnostaisi. Lopputuloksesta tulee kuitenkin aina niin kiva, että sen jälkeen ei voi muuta kuin kiittää persuksille potkijoita. Tässä tapauksessa kiitos kuuluu Saralle, joka väsymyksestä huolimatta sai viimeisenä reissupäivänä pakotettua ottamaan asukuvia.
Asukuvien ottaminen on meinaa välillä kuin lenkille tai salille lähteminen. Se ei aina kiinnosta ja on välillä ylitsepääsemättömän vaikeaa aloittaa ja saada aikaiseksi lähteä, mutta kun lähtee ja pääsee siihen kuvaamisen fiilikseen mukaan, niin sitten siitä innostuu. Tykkään olla kuvattavana ja kuvata muita. Se on minun intohimoni. Palkitsevinta tässä kaikessa on se, että niitä kuvia pääsee jakamaan täällä teidän kanssa ja kuulemaan teiltä kommentteja.

Eilen nautin mun viikon ainoasta vapaapäivästä. Ulkona oli ihan älyttömän ihana sää, joten päätettiin käyttää Saran kanssa sitä hyödyksi ja lähdettiin koko päiväksi Suomenlinnaan. Järjestettiin piknik meren äärellä ja seuraamme liittyi jossain vaiheessa myös Oona. Siinä vierähti mukavasti muutama tunti tyttöjen seurassa, ihanissa maisemissa... Pistän meidän piknikistä enemmän kuvia jakoon sitten huomenna, mutta nyt lähden juoksemaan töihin ja töiden jälkeen saan taas Saran meille yökyläilemään... eihän me ehditty olemaan kuin yksi yö erossa, mutta ei siinä mitään väärää oo! Nyt on kesä, joten pakko nauttia jokaisesta vapaasta illasta täysin rinnoin!!
IMG_4885 IMG_4914 IMG_4925 IMG_4916 IMG_4880
photos by Sara 
hat lindex || top zara || skirt* shein (<<click) || cardigan bik bok || shoes bershka ||  watch* daniel wellington || sunglasses* ray ban 

(*saatu blogin kautta/gifted)

8 comments:

 1. Tosi hyvännäköinen asu! Oon nyt viime aikoina iskenyt silmäni nimenomaan midimittaisiin vekkihameisiin ja tääkin kokonaisuus on kyllä niin tyylikäs! :)

  ReplyDelete
 2. Huh teijän ystävyys Saran kaa on goals! Kunpa itsekki joskus löytäisi noin hyvän kaverin! Ihana asu :)

  ReplyDelete
 3. Toi linkki ei toimi :/

  ReplyDelete
 4. Lähiaikoina sun blogista on muodostunut kyllä yks mun lemppareista. Mitään erillistä sivustoa en blogien seuraamiseen käytä, vaan käyn tsekkailemassa tiettyjä blogeja tietyin väliajoin, toisia päivittäin, toisia viikoittain. Sun blogista on tullut nykyään lähes päivittäinen rutiini, ja ihana yllätys onkin ollut sun tiheä postaustahti! :-) Sun postausten laatu on myös jotenkin parantunut, liekö se sitten teksti vai kuvat, en osaa osoittaa mitään tiettyä, tulee vaan semmonen fiilis. Että jatka samaan malliin, kiva kun oot jaksanut näin hyvin tätä blogia sun töiden ohella myös pitää pystyssä!

  Semmosta näin uteliaana haluisin kuitenkin kysästä, että onko sulla jotain tulevaisuuden ammattia mielessä? Joskus sanoit, että olisi huippua jos pystyisi blogilla itsensä elättämään, mutta kun sitä venäjääkin oot nyt hakenut lukemaan, niin onko sulla siltä saralta myös haaveammattia? :-)

  Hyvää kesää ja toivottavasti saat nyt nautittua kesästä töiden lomassa!
  Terveisin innokas blogien seuraaja ja salainen blogi-intoilija joka ei uskalla pistää omaansa pystyyn (heh)

  ReplyDelete
 5. Haha, ootte niin ihana kaksikko Saran kanssa! :-D Ja ihana asu!

  essi-bltn.blogspot.fi

  ReplyDelete
 6. Aivan ihana asu!! :)

  ReplyDelete
 7. Hei vähänkö ihana toi sun hame, oon ettinyt just ton tyylistä jo jonkin aikaan! :-)

  ReplyDelete