© Layout by Julia E.

HALUAN KEHITTYÄ

20 February 2016

Luonnoksissa on vaikka kuinka paljon kivoja kuvia, jotka odottavat julkaisua, mutta tekstin kirjoittaminen tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta. Viimeaikoina mulla on ollut ongelmia saada tekstiä aikaiseksi, koska mun elämässä/mielessä pyörii suurimmaksi osaksi vaan työt. Mulla tulee harvoin mieleen mitään fiksua kirjoitettavaa nykyään ja silloinkin jostain syystä kun koneen ääreen istahdan, niin en vaan pysty keskittymään ajatuksiini ja siihen tekstiin. Sitten se postaus jää luonnoksiin ja niitä kerääntyy sinne monen monta kappaletta.
Mä en oo mielestäni ollut koskaan hirveen hyvä kirjoittaja ja sen takia olenkin pyrkinyt panostamaan enemmän kuviin ja sen tekstiosuuden kanssa ottamaan vähän rennommin. Mä en kuitenkaan halua, että asia menee niin, vaan haluan kehittyä! Musta on muutenkin tuntunut tässä jo hetken aikaa, että tämä mun blogi on pysynyt jo hetken aikaa paikoillaan. Eikä ole tapahtunut minkäänlaista kehitystä mihinkään suuntaan.
Katselen muiden blogeja ja ihailen, niiden kehitystä! Siinä vaiheessa iskee entistä pahempi alemmuus kompleksi ja tuntuu, että mun blogi on ihan kuraa, eikä kukaan sitä edes lue. Tässä vaiheessa tekee mieli vaa heittää hanskat tiskiin ja luovuttaa, mutta onneksi oon  tässä kohtaa pystynyt aina herättämään itseni todellisuuteen ja miettinyt, että turhaa mä itseäni muihin vertailen. Mä teen tätä hommaa juuri niin kuin mä haluan ja pystyn. Pyrin kehittymään pikkuhiljaa, mutta en aseta itselleni kuitenkaan ihan mahdottomia tavoitteita.. pikkuhiljaa pikkuhiljaa! Ja no onhan teitä siellä ruudun toisella puolella kuitenkin jo jonkin verran, joten jotain mä oon tähänkin asti tehnyt oikein.
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled sweater zara || shirt bikbok || jeans bikbok || shoes dinsko || jacket shein || bandana carlings

9 comments:

 1. Don't worry liisuli, sun blogi on upea <3

  ReplyDelete
 2. Sun blogi on yks mun lemppareista joten älä turhaan ajattele noin! Mun mielestä blogeissa on tärkeintä just ne kuvat, ja teksti on vaan siinä ohessa. Paitsi tietysti jos on jotain syvällisempiä tekstejä.

  Toi on kyllä inhottavaa kun olis kuvia vaikka kuinka, mutta tekstiä ei meinaa syntyä. Tiedän tunteen. :-(

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Älä missään nimessä ainakaan lopeta !! Sun blogi on ihan huippu ja ootan aina innolla uusia postauksia :)

  ReplyDelete
 4. Mä en oo huomannut sun blogissa mitään paikalleen jumiutumista.. Erityisesti pidän sellaisista sekavista postauksista, joissa näkyy sun jonkun päivän tai viikon pienet hetket! Onko sua pyydetty toteuttamaan jotain toivepostauksia..? Ehkä ne aloittasivat taas "alkuun"! Mua ainakin kiinnostaisi kuulla sun pääsykokeisiin valmistautumisesta - esim. valmistaudutko jotenkin eri tavalla kuin viimeksi? Aiotko hakea muuallekin kuin lukemaan Venäjää..? Ja tämä kiinnostaa ihan siksi, että itsellä myös pääsykoe urakointi menossa! :)

  ReplyDelete
 5. Sun blogi on yksi parhaista!

  ReplyDelete
 6. Toi on niin tuttu tunne! Omankin blogin kohdalla tulee mietittyä noita samoja asioita ja tehtyä vertailuja, joista seuraa vaan riittämättömyyden tunne, opin myös ettei tosiaankaan kannata vertailla itseään muihin, ainakaan negatiivisesta suunasta:) mulla on myös usein toi sama ongelma, että kuvia riittää, mutta teksti ei suju:/ Luulen kuitenkin, että se on monelle bloggaajalle/kirjoitusammatissa olevalle tuttua, niin ei siitä pidä lannistua:) Ainahan niitä "huonompia" päiviä tulee, sinulla on ihana blogi, jatka vaan samaa mallia!:)

  ReplyDelete
 7. Muutaman vuoden oon sun (ja myös siis sun ja Noran yhteistä) blogia seuraillut ja täytyy sanoa, et toi kirjottelun takkuaminen ei kyllä oo tänne asti näkynyt! Mä itse henkilökohtaisesti pidän sun kirjoitustyylistä ja tavasta, sillä susta välittyy se aitous ja rehellisyys. Et yritä tehdä itsestäs mitään kiiltokuvaa, vaan puhut asioista juuri niin kuin ne on! Susta saa myös helposti lähestyttävän kuvan ja vaikutat ihan hirveen ihanalta ihmiseltä, vaikken sua koskaan oon nähnytkään.

  Ei se haittaa vaikka välillä teksti takkuaa, kyllä täällä kaikki sua silti haluaa seurata! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tähän mäkin haluan yhtyä, sun teksteissä välittyy aitous ja rehellisyys♥

   Delete