© Layout by Julia E.

WEEKEND

07 July 2015

Huhhuh! Mun viime viikonloppu piti olla tylsä ja erittäin työpainotteinen, mutta suunnitelmiin tuli hiukan muutosta! Perjantaina 13tunnin työpäivän aikana saatiin Jasminin kanssa ilmaisliput ruissiin perjantai päivälle ja hetkeäkään miettimättä suunnattiin heti töiden jälkeen kymmenen aikoihin Turkuun päin! Hyvin ehdittiin nähdä Ellie Goulding ja kotiin nukkumaan päästiin vasta viiden aikoihin. Kyllä teki rankkaa herätä lauantaina aamulla töihin, mutta oli se Ellie kyllä väsymyksen arvoinen! Lauantaina oli tarkoitus viettää rauhallista iltaa kotona siivoten, mutta päätettiin tyttöjen kanssa lähteä sitteskin Hangon Regattaan..
Taas töistä vauhdilla kotiin ja kaasu pohjassa kohti Hankoa! Siellä yöunet jäivät kyllä eriiittäin vähisiksi ja sunnuntaina aamulla kun kotiin päästiin, niin meinas sunnuntai päivän ruissi lippu mennä hukkaan.. Väsymys paino päälle, mutta onneksi raikastava suihku pelasti! Suunnattiin Eetulle aloittelemaan ja sitten matka jatkui taas..  Oli kyllä mahtava viikonloppu ja ihanan lämmin keli kruunasi kaiken! Tässä muutama kännykällä napattu otos viikonlopulta!
  Untitled

5 comments:

 1. Tosi kivoja kuvia, mahtava viikonloppu ollu sulla!

  http://sanninenblog.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Mistä ostit sun wanhojentanssimekon?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zazabellasta :) en oo vielä ehtiny myydä sitä, joten jos kiinnostaa niin pistä sähköpostia! HALVALLA LÄHTEE, kunhan eroon vaa pääsen!:)

   Delete
 3. Oot niin upea ja ihania nää kuvat !:)

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia:) Tää sun blogi on ihan huippu!

  ReplyDelete