© Layout by Julia E.

MAC

07 June 2015

Tosssa melkein pari viikkoa sitten olin pääsykokeissa Helsingissä. Koe ei menny kauheen hyvin, joten lähdin sen jälkeen lohdutukseksi shoppailemaan. Ostin kahdet kengät ja kun mitään muuta kivaa en löytäny, päätin kävellä stockmannille ostamaan uutta huulipunaa.
Mulla ei oo ennen ollu näitä mac -huulipunia, mutta koska niitä on kuitenkin moni kehunnu, päätin kävellä macin osastolle. Siellä oli laaja valikoima ihania värejä... se tarkotti sitä, että mulla iski valinnan vaikeus. Onneksi avukseni tuli myyjä, jonka kanssa testattiin huulilleni eri värejä ja joukosta löytyi kaksi ihanan kesäistä suosikkia candy yum-yum ja neon orange. En osanu valita, joten ostin molemmat! Oon ollu kyllä tosi tyytyväinen näihin molempiin! Ensi kerralla kun suuntaan Helsinkiin tai Turkuun, taitaa mukaan lähteä vielä kaksi macin huulipunaa!
Untitled Untitled Untitled
mac-huulipunat sävyä candy yum-yum ja neon orange

4 comments:

 1. ihania sävyjä. Noi macin punat on kyllä parhaita, huultenrajauskynät samoin :)

  ReplyDelete
 2. Onpa ihanan värisiä! :) Itsekin oon tässä viime aikoina miettinyt ostavani ensimmäisen MAC:in punani :)

  ReplyDelete
 3. Ai että mitä sävyjä! Mä vierailin kans muutama viikko sitten ekaa kertaa Macin pisteellä, ja nappasin mukaani ihanan suht luonnollisen sävyisen huulipunan, mutta tekis mieli ostaa kesäksi joku ihanan räikeä sävy...:> Esimerkiksi toi ihana punaoranssi, mikä sullakin on!

  essi-bltn.blogspot.fi

  ReplyDelete