© Layout by Julia E.

SUNDAY FEELINGS

23 November 2014

Mun paketti sportamoresta saapui pari päivää sitten. Sieltä paljastui Niken kahdet pökät, toppi ja noi ihanan pirtsakkaan väriset lenkkarit, joihin rakastuin täysin!♥ Huomaa, että ulkona on kylmä.. kun mun farkut on muuttunu lökäreiks, korkkarit lenkkareiks ja pipokin on eksyny päähän. Ja vaikka kylmyydestä en tykkää, niin tosta lumen tulosta olen kuitenkin innoissani, sillä onhan toi nyt kivemman näköistä, kuin harmaat, värittömät maisemat.
Vietin lähes koko viikonlopun Vaasassa, taitoluistelukilpailujen parissa... Lähdettiin sinne kolmen aikoihin perjantaina ja takasin tultiin vasta eilen illalla, joten tuntuu siltä että viikonloppua ei olisi ollutkaan. Perjantai-illalla en saanu tietenkään unta ja aamulla jäähallilla piti olla jo vähän ennen seitsemää, joten niitä univelkojakin tuli kerättyä. Tänään sain onneksi nukkua univelat pois hillua koko päivän pieruverkkareissa ja ihan vaan nauttia kauniista päivästä. Ja koska en koko päivänä tehny mitään ''hyödyllistä'', niin äsken tuli pakkomielle tulla postailemaan pari kuvaa tänne blogin puolelle.
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

22 comments:

 1. Millä kameralla kuvaat?

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia :) onks noi nike free run 5.0 ? :)

  ReplyDelete
 3. Tuo koira on vaan niiiiin söpö ♥

  ReplyDelete
 4. Onpas ihanat pirteet Niket! (:

  forgotten-tapes.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. jep! mun nike kokoelma vaan kasvaa...:D♥ pitäisi ehkä vähän rajottaa...

   Delete
 5. Miten treenaat? sali, lenkkeily ym..? Ja montako kertaa viikossa yleensä (:? Ja jos lenkkeilet niin miten pukeudut talvella et pysyt lämpimänä:D jäädyn ite meinaa aina:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. no parhaillaa voisin sanoa et en treenaa yhtään....:D pitäis ottaa kyl itseään niskasta kiinni! Mutta jos oon käyny talvella lenkillä niin pistän yleensä trikoot, missä fleece vuori, toppi, pitkähihanen ja takki ja sit tietenki pipo ja hanskat sekä semmonen joku kaulalämmitin :) jos oikee kylmä niin sit sinne trikojen alle vielä sukkahousut ja takin alle vielä fleece vaikka :)

   Delete
 6. Mitä objektiiviä suosittelet olympuksen pen kameraan, jos kuvaa ihmisiä, maisemia ja yleiskuvia?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. se kameran mukana tuleva objektiivi on ihan okei, mutta suosittelen kyllä sitä 45mm objektiivia eli tätä: http://www.rajalacamera.fi/olympus-zuiko-m-45-1-8-objektiivi-hopea.html käytän tota esim kaikissa mun asukuvissa :)

   Delete
 7. ihana toi kuva missä sä ja koiras katotte ni samal taval :-D eka kameraa ja sitte alas :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhah :D en ees huomannu et me molemmat katotaa alas tossa toisessa kuvassa :-D

   Delete
 8. Näyttää siltä et sä joutusit alottaa puhtaalta pöydältä lukijoitten kanssa, koska nora ilmoitti jatkavansa kirjottamista ostolissa yksin.. :-/

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mun postauksia hän ei voi poistaa taikka ulkoasua ostollissa muokata ilman mun suostumusta, niin tuskin jatkaa ostollissa pitkään:) et kyllä hän uuden blogin perustaa toivottavasti aika pian!

   Delete
  2. Vaikuttaa, että tän teidän blogi''eron'' takana ois jotain vakavia riitojakin, kun näin negatiivisesti suhtaudutte toisiinne...(?) Aiotko avata näitä syitä tarkemmin omassa postauksessaan?

   Delete
 9. Mitä mieltä oot et nora meinaa kirjottaa ostolia yksin..

  ReplyDelete
 10. Mistä tulee blogin nimi Elizaveta? Tosi kaunis ja erillainen nimi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on mun etunimi :D liisa on ns. lyhennetty ja helpompi versio siitä :) tota elizaveta nime käytetää oikeastaan vaan virallisissa papereissa, mutta muuten kotona, koulussa ja kavereiden kesken käytetään nimeä Liisa:)

   Delete
 11. Mitä objektiiveja sul on siihen olympukseen?:) haluisin vähän nähä sillä 45mm otettuja kuvia, mut en oo ihan varma missä kuvissa oot käyttäny sitä:D onks siinä huomattava ero kuitenkin siihen mukana tulleeseen? toisinsanoen suositteleks ostaa sen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. TODELLAKI SUOSITTELEN!!!!! kaikki asukuvat ja melkein kaikki muutki kuvat on otettu sillä 45mm objektiivilla, paitsi tietenki noi laajakuvat :^) tässä postauksessa noi nupe kuvat on kuvattu sillä normi mukana tulleella objektiivilla + laahajkuvalisäkkeellä :)

   Delete