© Layout by Julia E.

VUORISTORATAA

17 September 2018

Aamulla väsytti ihan super paljon. Torkutin todella pitkään ja kun vihdoin sain vedettyä itseni sängystä ylös, onnistuin nousemaan väärältä jalalta. Kaikki ympärillä oleva ärsytti, olin erittäin kiukkuinen, stressaantunut, ulkona satoi kaatamalla ja sen lisäksi mulla oli flunssainen olo. Meinasin sammuttaa herätyskellon, kääntää kylkeä, jatkaa nukkumista ja skipata päivän luennot, mutta en onneksi tehnyt sitä. Lähdin kiukkuisena yliopistolle ja jollain ihmeen tavalla, ensimmäisen luennon jälkeen kiukku kääntyi isoksi hymyksi. Kaikki oli taas paremmin ja ärsytyksen sijaan mua nauratti kaikki! Taidan olla vähän väsynyt...

Meillä on tänään luentojen välissä neljän tunnin tauko, mutta päätettiin jäädä siksi aikaa kaverin kanssa tiedekulmalle hengaamaan. Jos olisin päättänyt lähteä tässä välissä kotiin, olisin todennäköisesti mennyt päiväunille, enkä olisi sen jälkeen saanut itseäni enää ylös. Täällä saan nyt edes jotain fiksua aikaiseksi, sillä seuraavaksi ajattelin ottaa kirjan esiin ja lueskella hetken. Mun mieli on mennyt tänään siis aikamoista vuoristorataa, mutta toivon, että tästä ei enää kiukun puolelle käännytä.

Meidän reissu oli erittäin onnistunut, mutta eilinen pitkä automatka teki tehtävänsä... Oltiin perillä vasta yöllä ja sen takia tänään väsyttää ihan liian paljon. Ei auta kuitenkaan valitus, vaan nyt on hoidettava tämän päivän kaikki pakolliset jutut alta pois ja kotiin päästyään pitää napsia vitamiineja naamaan, juoda lämmintä teetä ja mennä ajoissa nukkumaan. Toivotaan nyt, että tämä flunssa ei nyt ihan hirveästi pahene, sillä nyt ei ole aikaa sairasteluun.

Mä yritän käydä alkuviikosta meidän reissukuvat läpi ja tulla mahdollisimman pian jakamaan niitä täällä. Oli niiiin upean näköistä, että en malta odottaa sitä, että pääsisin kertomaan vähän lisää ja jakamaan samalla niitä kuvia. Palaillaan!

IMG_0922

No comments:

Post a Comment