© Layout by Julia E.

ILTAPÄIVÄ PORVOOSSA

18 September 2018

Waltterin piti tänään lähteä käymään opon juttusilla ja koska mulla ei ollut mitään suunnitelmia alkupäivästä, päätin pienellä varoitusajalla lähteä hänen seuraksi ajelemaan Porvooseen.  Käytiin hänen koululla syömässä, hoitamassa opon kanssa jutustelu alta pois ja sen jälkeen lähdettiin vanhankaupungin puolelle kävelylle.

En ikinä kyllästy kyseiseen paikkaan! Ihanan värikkäitä taloja, söpöjä putiikkeja ja älyttömän hyviä kahviloita. Me mentiin tälläkin kertaa Helmi -nimiseen kahvilaan, mikä on meidän molempien lemppari! Sieltä saa parasta suklaakakkua, mikä on aivan taivaallisen makuista. Mä en yleensä edes tykkää makeista jutuista, mutta tota suklaakakkua en voi vastustaa! Vietettiin parisen tuntia Porvoossa haahuillen ja suunnattiin sitten takaisin Helsinkiin. Tuli vietettyä mukavat iltapäivätreffit Porvoossa ja samalla hoidettua pakolliset asiat alta pois.

IMG_2113 IMG_1986 IMG_1911 IMG_1960 IMG_1897 IMG_2034 IMG_1976 IMG_1884 IMG_1983 IMG_2126 IMG_2015

5 comments:

 1. Ihania nää sun kuvat, niin kuin aina!:)

  ReplyDelete
 2. Mitä shampoota käytät? Entä miten usein lämpökäsittelet hiuksia? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Shamppoo vaihtelee joka kerta, mutta normi shamppoon lisäks mulla on aina myös fudge käytössä, jota käytän sit suurin piirtein joka toisen pesun yhteydessä. Fudge auttaa pitämään pahimman keltaisuuden poissa hiuksista! Ja lämpökäsittelen melkein jokaisen pesun jälkeen, mikä ei tee hirveän hyvää hiuksilleni :(

   Delete
 3. Oi, Porvoo on vaan niin IHANA! Ja tuo kahvila Helmi yksi sen helmistä <3 Kävin itse kaksi kertaa tänä kesänä Porvoossa, ja vielä sinne on päästävä joulumarkkinoille :)

  Uuden blogini aloitin vajaa kuukausisitten, ja synttäripäiväni Porvoossa pääsi sen aloituspostaukseksi:
  https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  ReplyDelete