© Layout by Julia E.

TÄYDELLINEN VIIKONLOPPU

26 September 2018

Mun viikonloppu alkoi jo käytännössä Torstaina. Käytiin illalla Jevin ja Waltterin kanssa tiedekulmalla kuuntelemassa Venäjän mysteeri -keskustelua, syömässä sushia ja sitten suunnattiin Waltterin kanssa Saloon. Mä meinasin jäädä Helsinkiin, mutta olikin parempi, että lähdin silloin Waltterin seuraksi ajelemaan Saloon, enkä jäänyt yksin kotiin homehtumaan. Pääsin näkemään koiria pitkästä aikaa ja valvomaan Waltterin seurassa pitkään jutellen.

Perjantaina aamupäivästä kävin moikkaamassa perhettä ja neljän aikoihin lähdin takaisin Helsinkiin. Jemina tuli mun luokse yökyläilemään ja ilta vierähti keittiöpöydän ääressä jutellen. Vasta näin jälkeenpäin tajusin, että me ei missään vaiheessa edes tajuttu siirtyä esimerkiksi sohvalle, vaan istuttiin keittiössä aamun pikkutunneille asti. Naurettiin mahat kippurassa tyhmille jutuille, juteltiin niitä näitä, muisteltiin vanhoja aikoja ja siinä samalla yritettiin tehdä olevinaa kasvohoitoja, mutta nauramisen takia siitä ei tullut mitään... Tää oli just sellainen ilta, jota kaipasin tähän väliin.

Lauantaina suuntasin töihin ja töistä suoraan Jevin kanssa Tislaamolle Indiedaysin järjestämiin kekkereihin. Oli ihan super hauska ilta! Sai hetkeksi heitettyä aivot narikkaan ja nauttia huikeiden ihmisten seurasta ja vielä tarkemmin sanottuna upeiden mimmien seurasta. Sunnuntaina hiukan väsytti, mutta hyvin jaksoin kuitenkin tsempata töissä. Olin töissä kuuteen asti, mutta en menny töiden jälkeen suoraan kotisohvalle löhöilemään, vaan Jeminan ja Jevin kanssa kotipizzaan syömään ja sieltä vielä Jeminan kanssa leffaan. Kun pääsin kotiin, ehdin hetken vaihtaa Waltterin kanssa kuulumisia, minkä jälkeen nukahdin sohvalle. Olin ihan älyttömän väsynyt, uupunut, mutta samalla myös maailman onnellisin! Arki, yliopisto, työt, vapaa-aika, parisuhde ja ystävien kanssa vietetty aika on nyt ihanasti tasapainossa.

IMG_2089 IMG_2107 IMG_2060-2 IMG_2100 IMG_2050

3 comments:

 1. Oot taitava kirjoittamaan, ihana lukea sun postauksia!

  ReplyDelete
 2. Tyylikkäitä kuvia ja mukavaa luettavaa!:) Ihanaa viikonloppua!!<3

  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  ReplyDelete
 3. Tyylikkäitä kuvia ja mukavaa luettavaa!:) Ihanaa viikonloppua!!<3

  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupugissa

  ReplyDelete