© Layout by Julia E.

TÄYDELLINEN VIIKONLOPPU

12 February 2018

Sanoisinko, että aivan täydellinen viikonloppu takana! Viikonloppu alkoi jo torstaina iltaluennon jälkeen, joten perjantaina sai kaikessa rauhassa nukkua kaikki viikon aikana kertyneet univelat pois. Hyvien yöunien jälkeen suunnttiin Emman ja koirien kanssa pitkälle metsälenkille. Koirat tykkäs ja mäki pääsin samalla tutkimaan meidän uuden kämpän lähistöllä sijaitsevia ulkoilureittejä. Illalla pakattiin kamat ja lähdettiin viettämään viikonloppua Saloon.

Salossa odotti tekemisen täytteiset päivät ja hyvä niin. Kävin heti lauantaina  aamulla kierrelemässä kauppoja siinä uskossa, että ois löytynyt jotain kivoja uusia kuteita, mutta tuloksetta... tuntuu siltä, että pienen shoppilutauon jälkeen musta on tullut todella pihi tai sit en vaa oikeasti löydä mitään itselleen ja kukkarolle sopivaa. Noh... päivä jatkui kuitenkin erittäin mukavissa merkeissä, sillä suuntasin Selenaan huoltamaan kynsiä. Kynsistä tuli raikkaan vaaleanpunaiset ja nää onkin kivaa vaihtelua mustien jälkeen. Suoraan kynsihuollosta mentiin Iidan kanssa elokuviin katsomaan Fifty Shades Freed -elokuva, mika oli ihan ookoo. Oon joka kerta antanut näille elokuville mahdollisuuden, mutta ei ne mun mielestä kyllä ansaitse sitä kaikkea hypetystä. Oli se ihan hyvä, mutta joku siinä kuitenkin mättäs. Ehkä mulla oli vaan liian suuret odotukset. Leffan jälkeen mentiin Waltterin ja hänen vanhempien kanssa syömään ja keilaamaan! Keilaamisen jälkeen kello olikin jo kahdeksan ja suuntasin siitä suoraan vielä Iidalle viettämään iltaa. Ilta venyikin loppupeleissä ihan sinne aamun pikkutunneille asti, kun päätettiin vielä Iidalta suunnata Salon yöelämään eli yksinkertaisesti sanottuna Rikalaan!

Sunnuntaina heti herättyäni avasin telkkarin ja aloin katsoa taitoluistelua. Siitä inspiroituneena mun oli pakko päästä luistelemaan, joten kävin hakemassa pikkusiskolta luistimet lainaan ja lähdettiin Waltterin kanssa luistelemaan. Pakko myöntää, että siinä käsikädessä luistellen ja pelleilen, tunnelma oli jopa hieman överi romanttinen. Lumihiutaleet tippu taivaalta alas, ulkona ei ollut liian kylmä, musiikki soi, Waltteri piti kädestä kiinni, luisteltiin eteenpäin ja pään päällä roikku tunnelmaa viimeistelevät kauniit valot! Koko tilanne oli kuin suoraan jostain rakkausleffasta! Suosittelen siis lämpimästi kaikille pariskunnille käydä luistelemassa vaikka ystävänpäivänä! Napatkaa lämmintä teetä tai kaakaota mukaan ja viettäkää mukava hetki yhdessä ja mikä parasta, niin tällainen hetki ei edes tunnu kukkarossa, joten köyhät opiskelijatkin pääsevät nauttimaan tällaisestä ilosta!

Eilen myöhään illalla saavuttiin takaisin Helsinkiin ja tänään polkaistiin taas uusi viikko käyntiin. Musta ei muutamaan viikkoon ole kuulunut mitään tällä blogin puolella, sillä tehtiin muuttoa ja sen jälkeen meni aikaa sopeutumiseen ja paikkojen laittamiseen. Nyt oon saanu taas otteen tästä normaalista arjesta ja varmasti tulen kirjoittelemaan tänne jatkossa hieman useemmin kuin kerran kuukaudessa! Ihanaa alkanutta viikko tyypit!

Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

2 comments:

  1. Ootte niin sulosia Waltterin kanssa :) Mukavaa viikkoa!

    ReplyDelete
  2. Oi ompas kiva kuulla susta pitkästä aikaa! :-) saadaanko nähdä kuvia uudesta asunnosta?

    https://withessi.blogspot.fi

    ReplyDelete