© Layout by Julia E.

YÖ SVEITSISSÄ

19 February 2018

Mä pääsin testaamaan Offerillan palveluja kaupallisen yhteistyön merkeissä. Heidän sivuilta löytyi vaikka mitä kaikkea kivaa ja ehti iskeä jo valinnan vaikeus, kunnes päätin loppuen lopuksi valita ystävänpäivän kunniaksi heidän diileistään hotelliyön.  Mä harvemmin shoppailen netissä ja siksi useesti unohdan käyttää hyväksi tällaisia diilisivustoja, joista tämä Offerilla onkin mulle ihan uus tuttavuus ja hyvä sellainen! Näiden sivustojen avulla säästää helposti muutaman kympin ja sitä paitsi ostaminen on erittäin helppoa ja nopeaa.

Offerillan kautta voi ostaa poikkeuksellisen edulliseen hintaan lahjakortteja alueellisiin palveluihin kuten ravintoloihin, autokorjaamoihin, kauneushoitoloihin, kuntosaleihin ja moniin muihin arjessa sekä juhlassa tarpeellisiin palveluihin. Palvelulahjakorttien lisäksi myynnissä on myös elämää piristäviä tuotteita. Alennusprosentti on yleisesti 50-90%. Diilejä on myynnissä sivuilla yli 1300. Alueellisia palveluita myynnissä on Helsingin, Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Oulun seuduilla.

Niin kuin aikaisemmin jo mainitsin, valitsin siis hotelliyön Hyvinkään Sveitsi nimisestä hotellista.  Me ei tehty ystävänpäivänä Waltterin kanssa mitään erikoista, joten päätettiin juhlistaa ystävänpäivää vasta perjantaina. Tämä kyseinen hotelli oli kyllä täydellinen valinta! Se sijaitsi lähellä luontoa, upeiden ulkoilureittien lähellä ja samassa rakennuksessa oli sekä elokuvateatteri, ravintola, että myös uimala, spa, kuntosali ja super park. Tekemistä löytyi siis joka lähtöön!

Me suunnattiin heti alkuun uiskentelemaan, sen jälkeen käytiin hakemassa vähän herkkuja illaksi, palattiin takaisin huoneelle lepäilemään, laittauduttiin, käytiin hotellin ravintolassa syömässä ja loppuilta vierähti huoneella. Yksi hotelliyön kohokohdista oli tottakai seuraavana päivänä aamupala! Vaikka ei se hotelliyö ole mikään sen kummempi juttu, oli kuitenkin ihanaa päästä yhdeksi yöksi pois kotoa rentoutumaan. Ei ollut mitään pakollisia juttuja kummittelemassa, vaan sai kaikessa rauhassa nauttia olosta rakkaan kanssa!

Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

2 comments:

  1. Moii! Ihania kuvia sulla joka päivityksessä mukana! Millä sovelluksella sä muokkaat ja mitä kameraa oikein käytät? Mukavaa viikkoa :)

    ReplyDelete
  2. moikka! Oisko mahdollista saada asuntopostausta?:>

    ReplyDelete