© Layout by Julia E.

14.2.2018

14 February 2018

Aamulla herättyäni, ruokapöydällä mua odotti söpö viesti, minun ja Waltterin yhteiskuva ja iso valkoinen ruusu. Itse kipitin hakemaan lähikaupasta Waltterin lemppareita (croisantteja ja smoothieta) ja herätin hänet pusuilla ja haleilla. Pienillä teoilla piristettiin toistemme päivää, mutta mitään sen kummempia suunnitelmia meillä ei ole. Vietettii just sunnuntaina kiva päivä yhdessä luistellen, maanantaina syöden falafel-pitaleipiä ja perjantaina suunnataan yhdeksi yöksi hotelliin, joten päätettiin pyhittää tämä päivä mielummin ystäville. Suuntaan pian siis pikaisille treffeille Saran kanssa, sen jälkeen iltaluennolle ja luennon jälkeen vielä tyttöjen kanssa korjaamon sushibaariin syömään. Mukava päivä siis tiedossa!

Mä fiksuna tyttönä unohdin oman läppärin laturin Saloon, joten olen joutunut elämään pari päivää ilman konetta... On muuten rankkaa! Siksi, ette saa nyt mitään ystävänpäivään liittyvää postausta, vaan ihan vaan toisen satsin kuvia meidän Budapest reissusta!

Oikein ihanaa ystävänpäivää!<3

IMG_9964-2 IMG_9913 Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled IMG_9900 IMG_9897 Untitled IMG_9882 Untitled Untitled Untitled IMG_9905

1 comment:

  1. Tuleeko jossain kohtaa koti-postaus? 😍

    ReplyDelete