© Layout by Julia E.

SISUSTUSINSPISTÄ + ALEKOODI

23 February 2018

Muutosta on vierähtänyt jo kuukausi. Mihin se aika oikein rientää? Alkaa pikkuhiljaa päivätkin pitenee ja se tarkoittaa sitä, että mennään kovaa vauhtia kesää kohti. Etenkin aurinkoisina päivinä, kovastakin pakkasista huolimatta, on ollut jo tosi keväinen fiilis. Mun puolesta ilmat saa jo lämmetä  ja lumi sulaa! Täällä nykyisessä asunnossa meillä on lasitettu parveke ja koska meillä ei edellisessä kämpässä sellaista ollut, se on parhaillaan täysin tyhjä.  Olisi kova hinku päästä jo sisustaa sitä ja istahtaa aamupäivisin teekupin kanssa nauttimaan auringosta, mutta kukkaro pistää vielä odottaa.

Mä oon todella malttamaton ihminen ja siksi päätin etukäteen jo vähän suunnitella ja luoda siitä pientä kollaasia. Päädyin selailemaan Jotexin nettisivuja... Ihania juttuja löytyi ja en malta enää odottaa, että saataisi Waltterin mummolta jo hänen vanhat rottinkituolit tänne ja päästäis pienillä jutuilla viimeistelemään kokonaisuutta, kuten esimerkiksi tyynyillä, kasveilla, ruukuilla, lyhdyillä ja valaistuksella.

Kollaasin lisäksi mulla on teille myös koodi: ELIZAVETAA, jolla saatte 4.3 asti jotexin -nettisivuilta -20% alennusta! Käykää ihmeessä kurkkaamassa heidän ihana valikoimaan TÄÄLTÄ.
jotex kopio 1. tästä 2. tästä 3. tästä 4. tästä & tästä 5. tästä 6. tästä 7. tästä 8. tästä 9. tästä

(*Tämä postaus sisältää mainoslinkkejä.)

8 comments:

 1. On muuten ihania juttuja! Onko nämä tuotteet sulla hankintalistalla vai keräsitkö vaan tuotteita jotka olisi mielestäsi kivoja?

  ReplyDelete
  Replies
  1. keräsin tuotteita, jotka ois kivoja ja osa niistä tai sen tyylistä on hankintalistalla!:)

   Delete
 2. Ei toimi tuo alekoodi..

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo, asiaa selvitetään huomenna!:)

   Delete
  2. noniin, elikkäs koodi on ELIZAVETAA kahdella A:lla ja isoilla kirjaimilla :)

   Delete
 3. Meillä on kans ihan järkky iso parveke vailla ihania kalusteita ja sisustusta. Nyt varsinki, ku aurinko paistaa lähes jokapäivä nii iskee kamala sisustusvimma, et täytyis päästä koko koti sisustamaan uudestaan! :D Ihania juttuja oot keränny tohon kollaasiin! Jotexin nettisivuilla ei toiminut toi sun alekoodi jostain syystä :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo, mulla ihan sama! :D haluaisin jo kovin päästä laittaa ainakik ton parveken kuntoon! ja jees, huomasin asian itsekin ja asiaa selvitetään huomenna! Toivottavasti viimeistään silloin saadaan teille toimiva koodi<3

   Delete
  2. noniin, elikkäs koodi on ELIZAVETAA kahdella A:lla ja isoilla kirjaimilla :)

   Delete