© Layout by Julia E.

INSTAGRAM THEN AND NOW

28 November 2017

Mä oon törmännyt viime aikoina moneen tämän kaltaiseen postaukseen muissa blogeissa ja päätin niiden innoittamana mennä vertailemaan myös omia vanhoja instagram kuvia uusiin. Ihan samoja asioita edelleenkin tulee kuvattua, mutta hauskaa kuitenkin katsoa, miten asiat ovat tässä muutaman vuoden aikana muuttuneet.

Aloitin instagramin käytön vuoden 2012 keväällä, mutta valitettavasti ensimmäinen käyttäjätili oli toiminnassa vaan vuoden verran. Vuoden jälkeen siihen tuli joku vika, enkä saannut enää sen jälkeen lisättyä kuvia tai kommentoitua muiden kuviin, joten ei auttanut muu kuin tehdä uusi käyttäjä. Heti alusta asti oon ottanut sen linjan, että mitään kuvia en ole poistanut ja siksi olen säästänyt myös sen mun ensimmäisen käyttäjätilin. Musta on ihanaa, että voin milloin tahansa rullata instagramia ja nähdä mitä kaikkia kohokohtia mun elämässä onkaan ollut. Mä pidän edelleen todella rennon fiiliksen mun instagramissa, enkä ihan hirveästi mieti, että mitä mä sinne laitan. Se toimii ikään kuin mun päiväkirjana!

Untitled

Ensimmäinen yhteistyö Daniel Wellingtonin kanssa tehtiin vuonna 2013. Silloin kyseinen brändi oli täysin tuntematon, mutta nykyään DW:n kello löytyy lähes joka toisen ranteesta.
 Untitled

Ennen kaikki treenivaatteet ja -varusteet piti olla väriltään PINKKEJÄ! Sain aikoinani varmaan yliannostuksen ja nykypäivänä pyrin välttämään kyseistä väriä. Vaaleanpunainen kuitenkin kelpaa!

Untitled

Kaverikuvat ovat aina olleet lemppareita, mutta toi ekan kuvan laatu ja instagramin omat muokkaukset siihen päälle ovat kieltämättä aika hirveitä :-D

Untitled

Apua! Mulla ei tulis nykyään edes mieleen ottaa kuva verkon läpi. Onneksi käsitys kivasta kuvasta on tässä vuosien aikana muuttunut. Hauskaa on se, että molemmissa kuvissa olen katsomassa pikkuveljen peliä, mutta ensimmäisessä kuvassa kannustin kiekkohaita ja toisessa tepsiä!

Untitled

Vuodet vierii eteenpäin, mutta tosiystävät pysyy aina vierellä! Viidessä vuodessa on tapahtunut paljon!<3 Ja hahahha en kestä ekan kuvan keltaista muokkausta!!! Miten se on koskaan voinut olla mun mielestä hyvä!
 Untitled

Weekend on vaihtunut ruissiin ja yhdeksän hästägiä yhteen!
 Untitled

Ennen käytiin syömässä (mikro)pizzaa jäähallilla ennen treenejä! Ikävä tätä jäähallilla hengailua, se oli aikoinaan kuin toinen koti!
 
Untitled

Näissä kahdessa kuvassa on mun mielestä jotain samaa ja molemmat ovat tosi hyviä kuvia, mutta miksi oi miksi toi ensimmäinen kuva piti mennä pilaamaan tolla keltaisella muokkauksella...

Untitled

Mä oon ollu joskus niin uskollinen koroille, että festareillekin piti pistää kiilakorot jalkaan! Nykyään ei tulis mieleenkään... Korkkarit häviää pikkuhiljaa mun kenkähyllyltä varmaan kokonaan. #mukavuudenhaluinen

Untitled

Tämä kuva kertoo aika hyvin vaan sen, kuinka muokkaus ja kuvanlaatu ovat tässä vuosien aikana muuttuneet!

Untitled

Huhhuh... vuodet vaan vierii!
Untitled

Mulla ei enää riitä edes sanat kuvailemaan näitä kuvia. Musta on kuitenkin ihanaa, näin vertailemalla huomata, että jotain kehitystä on tässä viiden vuoden aikana tapahtunut!

Untitled

Ensinnäkin ekassa kuvassa olen tehnyt sellaisen mokan, että oon ensin koonnut kollaasin ja sen jälkeen vasta pistänyt filteriä päälle, niin että valkoiset reunat ovat muuttuneet luonnonvalkoisiksi. Ja no muutenkin tuo idea, että asu esitetään kollaasin muodossa instagramissa... Mutta kaikkea pitää aina kokeilla! :-D

Untitled

Voi eii... näitä mä häpeän!:-D Bileisiin lähtiessä piti tottakai ilmoittaa koko kansalle, että mitä juo, syö ja kenen kanssa on liikkeellä. Ikävöin kyllä niitä kaikkia huikeita kotibileitä!
Untitled

Mites nää ruokakuvat... Ensimmäinen kuva on jostai syystä aivan kamala! Mulla tulee ennemminki huono olo kuin nälkä!:-D

Untitled

Pinkki väri on vaihtunut neutraaliin harmaaseen, enää äiti ei oo tekemässä aamupalaa  ja nykyään ei tarvitse myöskään herätä yksin <3

6 comments:

 1. Oli tosi ihana postaus ja huomaan että oon itekki tehny instan alku vuosina samat mokat (keltanen muokkaus ja miljoona hastagia) 😂😂 oon jo kauan ihaillu sun instan teemaa ja tykkään ite samantapasesta muokkauksesta. Olis mukava tietää miten muokkaat sun insta kuvat❤️❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon kesän aikana muuttanut hiukan muokkaus tyyliä kännykällä, joten voisin kyllä pitää mielessä tota ja tehdä siit vaikka jonkinlaisen postauksen! :)

   Delete
 2. Tää oli niin hyvä hahaha! XDDD vitsit kun mä oon poistanu mun ekan ign.. siellä ois ollu nii hyvää settiä XD

  ReplyDelete
 3. Puhelimen kameralla on kans aika iso merkitys kuvien laadun kanssa. Uudemmat puhelimet paremman laatuset kuvat. Se jo vaikuttaa paljon näihin kuviin kun verrataan ennen ja nyt.

  ReplyDelete