© Layout by Julia E.

KUULUMISIA

10 November 2017

Viikot ovat vierähtäneet silmänräpäyksessä ja siksi täällä blogin puolellakin on ollut hieman hiljaisempaa. Joka päivä mä oon miettinyt sitä, että tänään mä tuun raapustamaan tänne asiaa ja kertomaan kuulumisia, mutta hupsista keikkaa, viime postauksesta on kulunut jo melkein pari viikkoa. Mulla on nyt meneillään aika raskas periodi, mikä sisältää paljon iltaluentoja ja sen takia olen joutunut vähentämään työt ihan minimiin. Nyt on ollut ihan pakko priorisoida asioita ihan uudella tavalla ja miettiä tarkemmin esimerkiksi omaa jaksamista.

Viime viikolla olin kolmena päivänä iltaan asti luennoilla, mulla oli pari tenttiä ja pari työvuoroa, sekä tietenkin muita palautettavia tehtäviä. Aikaa ei siis ollut mihinkään ylimääräiseen ja pakko myöntää, että perjantaina tentin jälkeen oli aika uupunut fiilis! Teki mieli kotiin tullessa, käpertyä sänkyyn nukkumaan seuraavaan aamuun asti, mutta onneksi  en tehnyt sitä, sillä olisi jäänyt ihana ilta välistä. Sara tuli mun luokse viettämään rentoa tyttöjen iltaa ja sain hetkeksi ajatukset aivan muualle. Istuskeltiin koko illan ajan makuhuoneen lattialla, katottiin salkkareita, jutteltiin ummet ja lammet läpi ja ihan vaan pitkästä aikaa nautittiin toistemme seurasta ilman mitään ylimääräistä! Musta tällaiset illat on vaan niitä ihan parhaita!

Lauantaina kävin tekemässä vielä aamuvuoron, jonka jälkeen suunnattiin Waltterin kanssa Saloon. Mä en oo hetkeen käynyt siellä ja pakko myöntää, että pari Salossa vietettyä päivää teki todellakin hyvää! En miettinyt lauantai-maanantai välisenä aikana kertaakaan koulu-, työ- tai blogijuttuja, pyrin olemaan mahdollisimman paljon läsnä, nautin rakkaiden seurasta ja siitä ihanasta mielenrauhasta, mikä Salossa vallitsee. Tuntuu siltä, että siellä aika kulkisi paljon hitaammin, eikä tunnit vuorokaudesta loppuneet kesken.

Lauantaina illalla nautin ystävien seurasta ja sunnuntai vietettiin sohvalla maaten, koirien kanssa metsässä lenkkeilen ja saunoen. Pitää varmaan useammin lähteä pois Helsingistä, ainakin näin kiireiden keskellä. Silloin pääsee oikeasti rentoutumaan, eikä tarvitse pitää takaraivossa niitä ajatuksia, että voi kun pitäisi tehdä tätä ja tota... Mä itse asiasssa istun parhaillaankin junassa, matkalla Joensuuhun. Oon menossa Essin luo viettämään rentoa viikonloppua. Tää reissu tuli mulle ja hänelle ihan yllätyksenä. Ajatus syntyi pari päivää sitten ja päätettiin heti toteuttaa se. Suunnitelmissa ei ole mitään erikoista vaan pelkkää rentoutumista! Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

IMG_5940

1 comment:

  1. On hyväkin vaan olla ja rentoutua kun sullaki noi kiireistä. :) Onko sulla ihan pakko tehdä niitä töitä ollenkaan? Toki talouteen se sit varmaa vaikuttaa.

    ReplyDelete