© Layout by Julia E.

MILLAINEN ON MUN SYKSY

16 October 2017

Ensinnäkin syksy tuo tullessaan arjen, mikä vaikuttaa aika moneen asiaan. Alkaa koulun ja työn yhdistäminen ja toisin sanoen vapaa-aika vähenee. Vapaa-ajan vähentyessä aikaa kavereille on vähemmän ja etenkin niille, jotka asuvat eri paikkakunnalla. Mä oon tottunut pitämään jatkuvasti ystäviin yhteyttä ja näkemään heitä mahdollisimman paljon, mutta syksyllä aika ei vaan riitä kaikkeen... Kaikilla on tottakai omia menoja ja yhteisen ajan löytäminen on välillä erittäin haastavaa. Toisaalta kun sellaisen ajan onnistuu löytämään, niin siitä yhdessä vietetystä ajasta nauttii ihan eri tavalla. Se on kallisarvoista aikaa, sillä sen etee on nähty paljon vaivaa ja viime näkemisestäkin on saattanut vierähtää jo tovi. Eikä pelkästään eri paikkakunnalla asuvia kavereita pääsee näkemään harvoin, vaan myös naapurissa asustavia, joten oikeastaan jokainen sosiaalinen tilanne on tärkeä.

Työn ja koulun yhdistäminen tarkoittaa myös sitä, että ei päästä Waltterin kanssa niin useesti Saloon moikkaamaan meidän molempien vanhempia. Pakollinen vierailu on kuitenkin pakko hoitaa markkina viikonloppuna, sillä pienestä asti se on ollut yksi vuoden kohokohdista. Tänä vuonna käytiin siellä ihan vaan pikaisesti pyörähtämässä, mutta käytiin kuitenkin! Pari hassua metrilakua tarttui mukaan ja tuli nautittua edes hetken verran siitä markkina fiiliksestä.

Syksyllä musta tulee myöskin erittäin mukavuudenhaluinen, joten päälle eksyy lähes jokatoinen päivä huppari ja pipo, kahvin juonti lisääntyy, nauttii täysin rinnoin niistä harvoista sadettomista päivistä, poltan kynttilöitä, harrastan ihan liian vähän urheilua, kudon, luen ja mielialakin vaihtelee melkein päivittäin. Huonoja ja superhyviä päiviä vuorotellen, mutta en kuitenkaan voi väittää, että syksy olisi jotenkin huonoa aikaa vuodesta, en todellakaan! Välillä vaan ne jatkuvat sateet tuppaa masentaa. Syksy on tunnelmallista aikaa vuodesta, vaikka samalla myös raskasta, sillä tietää, että päivät vaan pimenee ja stressi sekä kiire painaa päälle...

Viime vuonna tähän aikaan olin tosi stressaantunut, väsynyt ja mitä näitä nyt on, mutta tänä vuonna asiat on jo paljon paremmin (kopkopkop... pakko koputtaa puuta). Oon onnistunut olemaan paljon positiivisempi, vaikka kyllä niitä super huonojakin päiviä on myös ollut. Nyt pitää vaan yrittää tsempata, nukkua öisin kunnon mittaiset yöunet, jotta väsymys ei painaisi päälle, antaa itselleen aikaa ja yrittää pysyä mahdollisimman virkeänä ja positiivisena! Sillä niin se vaan menee, että jos itse on positiivinen ja kiva muille, niin sitä samaa saa yleensä myös takaisin!

IMG_3920 IMG_3877 IMG_3927IMG_3934 IMG_3831 IMG_3964 IMG_3976 IMG_3768 IMG_3889 IMG_3925 IMG_3912

1 comment:

  1. Oot tyttö mun lempibloggari! Osaat viedä jokasen postauksen syvemmälle kuin muut, ne ei oo pelkkää pintaraapasua vaan suhun pystyy oikeasti samaistumaan. Seuraan sua muissakin someissa ja monesti oot piristänyt päivää upeilla kuvilla ja kauneimmalla hymylläsi! Kaikkea hyvää ja tsemppiä syksyyn

    ReplyDelete