© Layout by Julia E.

AMSTERDAM DAY 2

02 September 2017

Toinen päivä Amsterdamissa vierähti täysin suunnitelmien mukaan. Suunnattiin heti päivän alussa ratikalla keskustaan ja siellä hypättiin canal cruisen kyytiin. Oli ihanan lämmin päivä ja pärjäsi hyvin pelkällä kesämekolla. Meillä kävi siis super hyvä tuuri kelien suhteen. Canal cruise oli mielestäni mielenkiintoinen. Pistettiin yli tunniksi kuulokkeet korville, veneiltiin ympäri kaupunkia, ihasteltiin kauniita paikkoja ja kuunneltiin mielenkiintoisia juttuja. Musta toi on kyllä yks pakollisista jutuista, mikä pitää Amsterdamissa kokea!

Toinen pakollinen paikka on tottakai punaisten lyhtyjen alue, jonne suunnattiin myös tokana päivänä.  Siellä heti ekana mentiin Red Light Secrets -nimiseen museoon, jota moni oli meille suositellut. Pakko myöntää, että oli kyllä erittäin mielenkiintoinen paikka ja suosittelen sitä myös muille! Pääsee tutustumaan kyseisellä alueella työskentelevien elämään ja näkemään asiaa ihan eri näkökulmasta. Sen jälkeen kierreltiin katuja ja suunnattiin vielä loppu illasta yksille. Näin jälkeenpäin kun ajattelee koko paikkaa, niin tuntuu ihan epätodelliselta...

Me oltiin vähän laiskempia, eikä jaksettu mikään päivä lähteä bailaamaan, mutta jääpähän ainakin ensi kerraksi vielä jotain nähtävää ja koettavaa! Yritän lähipäivinä käydä kolmannen ja neljännen päivän kuvat läpi ja tulla kirjoittamaan viimeisetkin jutut ja vinkit Amsterdamista. Palaillaan!

IMG_1285 IMG_1117 IMG_1126 IMG_1074 IMG_1237 IMG_1295 IMG_1267 IMG_1198 IMG_1282 IMG_1301 IMG_1278 IMG_1133 IMG_1158

1 comment:

  1. Kuulostaa tosi mielenkiintoselta toi museo. Nättejä kuvia! Haluaisin itsekin päästä käymään tuolla. :)

    ReplyDelete