© Layout by Julia E.

VIIME PÄIVINÄ

03 June 2017

Tää viikko oli suurimmaks osaks täynnä kaikenlaisia epäonnistumisia ja huonoja uutisia, mutta siitä huolimatta oli myös ihan kivoja hetkiä. Sain siivottua täällä kotona ja järjestettyä kaikki kaapit uusiksi, vietin vapaapäivinäni aikaa Waltterin ja ystävien seurassa, kävin kampaajalla ja ripsihuollossa. Eli ihan kivaakin on ollut, vaikka kaiken tämän takana mieli on ollut hieman maassa...

Tänään heräsin kuitenkin ihan super hyvän tuulisena ja siksi en myöskään halua nyt keskittyä viikon negatiivisiin asioihin, vaan ajatella kaikkea positiivista! No okeiokei... pakko myöntää, että hiukan harmittaa se, että jouduin skippaamaan tänään mun hyvän ystävän yo-juhlat töiden takia, mutta ei voi mitään! Kyllä me keretään niitä sitten myöhemminkin juhlistaa! Kohta suuntaan viideksi tunniksi töihin ja seiskan jälkeen hyppään valmiiksi pakattuun autoon ja lähden ajamaan Saloon.  Mitään kummempia suunnitelmia meillä ei illaksi ole, kunhan pääsee rakkaan ystävän luo istumaan iltaa ja nauttimaan olosta!

Paljon onnea kaikille valmistuneille!<3

IMG_4370 IMG_3864 IMG_3822 IMG_4380 IMG_4363 IMG_4219 IMG_3828 IMG_4327 IMG_4357 IMG_3832 IMG_4254 IMG_4314

3 comments:

  1. Mistä noi lasin/mukin aluset on? Pitääkö mun ite tehdä tollaset apua! Oon kyllästyny kankaisii, mut emmä tollasia missää oo nähny :o

    ReplyDelete
  2. Ootko enää noran kanssa missään tekemisissä? Vai onko menny välit?:) anteeksi uteleminen mutta en vain oo kuulluu et oisit ollu hänen kanssaan..

    ReplyDelete
  3. Siis toi eka kuva.. <3 Niin suloinen! Harmillista kun työt sattuu just sille päivälle jolloin olis jotain muutakin kivaa, mutta mitäs niille töille voi.. =)

    ReplyDelete