© Layout by Julia E.

KESÄMIETTEITÄ

06 June 2017

Mä oon tässä jo pari päivää pohtinut sitä, kuinka nopeasti kesä vierähtää ohi. Viime viikonloppuna juhlittiin päättäreitä, pian on jo juhannus ja kohta koko kesä pulkassa. Viikot tuntuu vierähtävän ihan silmänräpäyksessä! Tuntuu jopa turhalta mennä ostamaan kesävaatteita, kun pian ne joutuu kuitenkin jo pakata pois.

Mulla on koko alkuviikon töitä, mutta viikonloppu tuo tullessaan taas mukavia juttuja. Perjantaina juhlistetaan kavereiden synttäreitä ja saan koko viikonlopuksi pari ystävää tänne meidän luo yökylään! Tiedossa on tyttöjen juttuja, viiniä, hengailua, Helsingistä ja hyvästä seurasta nauttimista. Siitä onkin jo neljä kuukautta aikaa kun Iida ja Silja oli viimeksi täällä mun luona!

Pakko vielä mainita tosta uudesta Daniel Wellingtonin Classic Petite Bondi -kellosta! Katsokaa miten ihanan raikas tuo valkoinen yksilö on! En malta odottaa, että pääsisin yhdistämään tota ihaniin kesäasuihin! Muistutuksena vielä, että koodilla ''Liisaelizaveta'' saatte nyt -15% alennusta Daniel Wellingtonin nettisivuilta! Ihania shoppailu hetkiä!

IMG_4573 IMG_4551 IMG_4611 IMG_4581

No comments:

Post a Comment