© Layout by Julia E.

VÄHÄN RENNOMPI PIETARI

18 June 2017

Pietari on upea suurkaupunki, josta päällimmäisenä tulee mieleen kaikki ne mahtavat palatsit. Meidän ensimmäinen päivä täällä oli kuitenkin kaikkea muuta, kuin sitä perus Pietaria. Ensinnäkin napattiin älyttömän halpa hotelli Nevsky Prospektilta, mikä alkuun vaikutti erittäin hämärältä, sillä pari kerrosta ylempänä sijaitsee pelkästään miehille suunnattu hierontapaikka... Loppupeleissä tää osoittautui suhteellisen kivaksi paikaksi. Henkilökunta oli mukavaa, päästiin kirjautumaan hotelliin muutaman tunnin aikaisemmin ilman lisämaksua ja huone oli suht siisti. Ainoa häiritsevä miinus oli se, että nukkumaan mentäessä huomattiin, että meillä on käytössä vain yksi normaalin kokoinen peitto. Siinä vaiheessa oltiin kummatkin jo sen verran väsyneitä, että päätettiin vaan kääntää peitto sivuttain, ja tadaa... ongelma oli ratkaistu! Noh, olipahan hinta ja sijainti ainakin täys kymppi!

Ei hotellista kuitenkaan sen enempää. Päätettiin viettää vähän rennompi päivä ja lähdettiin heti alkuun vetämään pienet pizzat naamaan, pyörähtämässä tutussa ja turvallisessa tatska liikkeessä ja loppuillaksi suunnattiin ihastelemaan Pietaria vähän rennomalta kattoterassilta. Harmittaa ehkä hiukan, että mentiin kyseiseen paikkaan hitusen liian myöhään, sillä siellä olisi ollut tutkittavaa vaikka koko päiväksi. Iso rakennus joka oli täynnä erilaisia näyttelyitä, kauppoja ja ruokapaikkoja. Se oli niin jännä, etten oo oikein vieläkään sisäistänyt, että mikä se oikein oli?! Päivän päätteeksi me molemmat oltiin aika loppu, sillä takana oli hiukan liian lyhyet yöunet. Tänään ollaan kuitenkin  taas saatu nukuttua ihan tarpeeksi ja edessä on uusi kokonainen päivä! Ei olla vielä päätetty, että mitäs me tänään oikein tehdään, mutta eiköhän se päivän ohjelma ala tästä pikkuhiljaa selvitytymään.

IMG_5677 IMG_5606 IMG_5544 IMG_5625 IMG_5700 IMG_5556 IMG_5635 IMG_5589 IMG_5710 IMG_5615 IMG_5573 IMG_5707 IMG_5632 IMG_5656 kuvat minä & Sara

No comments:

Post a Comment