© Layout by Julia E.

MY FIRST TATTOO

03 December 2016

Mä oon yläaste ikäisestä lähtien halunnut tatuoinnin. Oon kuitenkin ihan super tyytyväinen siihen, etten sellaista mennyt tekemään yhtään aikaisemmin. Olisi varmaan tullut laitettua silloin vaikka mitä tyhmää kehoonsa... Kun täytin 18, aloin tosissani miettimään jotain tatuointi ideaa. Mulla oli pitkään haaveena laittaa jalkapohjaan teksti '' MADE IN RUSSIA'', mutta en vaan ikinä saanut aikaiseksi sanoa itselleni, että nyt mä menen ja teen sen! Viime vuonna kun muutin tänne Helsinkiin aika extempore fiiliksillä viettämään välivuotta, mä kasvoin! Tuntuu, että nykyään uskallan paljon enemmän mennä ja tehdä. Kyllä mussa elää edelleen se pelokkuus ja jonkinlainen arkuus, mutta nykyään sitä pelokkuutta on jo paljon vähemmän! Siksi varmaan viime kesänä mä päätin mennä ja tehdä!

 Idea syntyi ja paikka löytyi! Me lähdettiin Saran kanssa alkukesästä Pietariin ja toteutin tämän idean siellä. Koska se oli mun ensimmäinen tatuointi, halusin sen olevan täynnä jotain tarkoitusta ja tottakai myös paikassa, jossa se pysyisi piilossa. Piilossa, koska mä tein sen, mutta mua kuitenkin edelleen hiukan pelotti. Nyt näin jälkeen päin jopa vähän harmittaa, että se on piilossa, sillä se on mun mielestää ihan älyttömän söpö! Matkamuiston lisäksi tämä on tottakai minun kohdallani vielä paljon kaikkea muuta! Tämä muistuttaa mua mun perheestä ja juurista, sitä mistä mä oon tullut, joten musta oli hauskaa, että se myös toteutettiin Venäjällä. Kaiken lisäksi tämä oli minun elämäni 20. kesä ja tähän asti myös elämäni paras kesä! En tule ikinä unohtamaan sitä, sillä niin moni mun pienistä toiveista toteutui silloin. Kaiken kruunasi tottakai se, että pääsin samana kesänä Helsingin yliopistoon, opiskelemaan Venäjää! Siinä vaiheessa tatuointi sai vielä yhden merkityksen lisää!

IMG_4154-2 IMG_4212-2 IMG_4226-2

5 comments:

 1. Odotinkin jo että millon tekisit postauksen tatuoinnista ! Silloin kuin Sara postas instagramiin kuvan tatuoinnista sain toooosi ison inspiksen omaan tatuointiin. Nyt kun luin tän postauksen, niin voin sanoo, että mullaki olisi sen tatuoinnin merkitys aika vahva siihen venäläisyyteen, sillä olen myös sieltä päin :)
  Missä Pietarissa otitte tatuoinnit ( paikan nimi ) ? Sekä suunnittelitko tai te yhdessä maatuskan yksityiskohdat vai otitteko valmiin mallin ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tässä on linkki : http://tattooroy.ru otettiin tatskat siis siellä:) ja me löydettiin kuva netistä, mut poistettiin siitä muutamat jutut ja sit he piirs sen uudestaan! :--)

   Delete
 2. Aivan ihana tatuointi! Oon aina itsekin pitänyt maatuska-kuviosta! :-)

  ReplyDelete
 3. Oii miten ihana tatuointi! Kävin itsekin ottamassa pari päivää sitten tatuoinnin, tosin se oli mun neljäs.. :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.com

  ReplyDelete