© Layout by Julia E.

CHRISTMAS LIGHTS

09 December 2016

Kun kalenteriin pamahti ensimmäinen joulukuuta, kauhistuin! En ollut ollenkaan valmis siihen. Tää syksy on mennyt jostain syystä ihan älyttömän nopeasti enkä oikeastaan vieläkään ymmärrä, että veronpalautukset ovat tulleet, itsenäisyyspäivä tullut ja mennyt, pikkujoulukausi alkanut ja kohta onki jo joulu! Aika vaan vierii eteenpäin ja mä tuun tosi hitaasti perässä. Musta tuntuu, että mulla on sata asiaa tekemättä, enkä ehdi niitä missään vaiheessa tekemään, ku vuorokaudessakin tuntuu aika loppuvan kesken. Aika vaan vierii eteenpäin ja musta tuntuu edelleen siltä, että olisin se 15-vuotias Lissu, vaikka ikää on kohta jo kakskytyks... Missä on ne vuosilta tuntuvat kesälomat ja vielä monta monta kertaa pidemmältä tuntuva kaamosaika? Oon jämähtänyt paikoilleen ja aika menee vaan eteenpäin...  Outo tunne! En kai oo ainoa tällainen jämähtänyt yksilö?

Eilen illalla puettiin Waltterin kanssa lämpimästi päälle ja lähdettiin iltakävelylle keskustaan. Tarkoituksena oli ihastella noita kauniita jouluvaloja ja luoda hiukan sitä joulufiilistä, mikä tuntuu nyt olevan kovasti hukassa. En kyllä yhtään ihmettele, kun ei ole luntakaan maassa ja ulkona näyttää siltä, että olisi syksy tai kevät, mutta ei ainakaan talvi!  Noh.. onneksi viikonloppuna pääsen vielä lisää luomaan joulufiilistä, sillä keräännytään tyttöjen kanssa Salossa, pikkujoulujen merkeissä! Ai, että mä en malta odottaa, että pääsee hetkeksi heittämään aivot narikkaan ja pitämään hauskaa parhaassa seurassa! <3

Oikein mukavaa viikonloppua ihanat! <3

IMG_7194-2 IMG_7161 IMG_7142-2 IMG_5976 IMG_7186 IMG_7138 IMG_7155 IMG_7014 IMG_7207 IMG_7120 IMG_7192 IMG_7111 IMG_7214 IMG_7193

12 comments:

 1. Ihania kuvia, nää on tosi joulusia :-)

  ReplyDelete
 2. Itsekin kävin keskustassa pyörimässä ja kuvailemassa, lopputulos ei ollut läheskään näin hyvännäköistä. Sulla on jotenki iha mieletöntä näkemystä kuvien suhteen, tykkään! :)

  ReplyDelete
 3. Todella kauniita kuvia! Mikä kamera ja objektiivi sinulla on käytössä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!<3 ja mulla on canon 6d kamera ja siihen kolme objektiivia: canon 50mm, canon 85mm (jota käytin näissä kuvissa) ja tokina 16-28mm :-)

   Delete
 4. Mitä asetuksia? Aukot, polttovälit ynnä muut? ihanii kuvii

  ReplyDelete
 5. Iiihania kuvia! Ihan mieletön tunnelma näissä! :-)

  http://plan-cee.blogspot.fi

  ReplyDelete