© Layout by Julia E.

ONNISTUNUT VIIKKO

30 October 2016

Mun pitäisi olla nyt kirjoittamassa yli 700sanan esseetä, mikä pitää palauttaa tämän päivän aikana ja lukemassa myöskin huomiseen tenttiin... Mä en ole tekemässä kumpaakaan, vaan pakenen noita kahta tekemällä kaikkea muuta. Koko alkuviikon mä oon nukkunut syksyn aikana kerääntyneitä univelkoja pois, mutta ne taitaa kerääntyä takaisin tässä jo muutaman päivän aikana, kun alkaa taas raskas arki. Olisi ollut paljon fiksumpaa tehdä nää kammottavat koulutehtävät alkuviikosta ja nukkua univelkoja loppuviikosta, mutta eipä silloin alkuviikosta tullut tällaista mieleen. Nyt saa tyhmästä päästä kärsiä taas koko vartalo... Miksi mun pitää aina jättää kaikki viimeiselle hetkelle?!
Nooh.. ei auta tässä vaiheessa enää valitus, vaan on tartuttava niskasta kiinni ja pistettävä vauhtia niveliin... Tulee olemaan meinaa aika kiireinen päivä näiden koulutehtävien kanssa!

Mua lohduttaa kuitenkin se, että mun elämässä tällä hetkellä kaikki muu tuntuu kuitenkin rullaavan paremmin kuin hyvin. Mä oon jostain syystä ollut koko viikon erittäin tyytyväinen kaikkeen mitä, mun ympärillä on tapahtunut! Mulla on ihania ystäviä, perhe ja Waltteri. Meillä on koti, jossa me viihdymme, blogin kanssa tuntuu asiat rullaavan hyvin eteenpäin, ensimmäisestä tentistä sain 4 (arvostelu 1-5), työhaastattelu meni hyvin, tieto stipendin saamisesta pamahti yks päivä postista ja no muutenkin viikon aikana on ylipäätänsä tapahtunut paljon pieniä, piristäviä asioita. Tää viikko on vierähtänyt vähän liiankin hyvin ja nyt mua jopa vähän pelottaa, että mitä seuraavaksi tapahtuu.. Pitää nyt mennä varmaan tosi kovaa koputtamaan puuta ja toivomaan, että tää onnistuminen jatkuu mahdollisimman pitkälle!

Ja heei, tähän loppuun vielä se, että olette olleet ihan älyttömän ahkeria äänestämään, sillä teidän ansiosta mä oon tässä vaiheessa äänestyksessä päässyt kymmenen parhaan joukkoon! Se on mulle jo ihan super hieno saavutus ja toki isot kiitokset siitä kuuluu teille!:) Tässä ois kuitenkin vielä tämän päivän loppuun asti aikaa äänestää, joten otetaan vielä pieni loppukiri! Nyt jos koet, että mun blogi inspiroi sua, niin käy antamassa äänesi mulle! Mut löytää TÄÄLTÄ nimellä Elizaveta! Kiitos paljon jo etukäteen! Ootte ihania!<3

IMG_3060 IMG_3099 IMG_2959 IMG_3106 IMG_2967 IMG_3139 sweater zara || coat bershka || jeans bik bok || shoes* nly || bag mango || watch* daniel wellington

(*saatu blogin kautta/gifted)

8 comments:

 1. Moikka! Haluaisin vähän tietää, et millasena oot kokenu kielen opiskelun yliopistossa? :) Itseäni kiinnostais hieman ehkä hakea ens keväänä lukemaan ranskaa Helsingin yliopistoon, niin ois kiva vähän kuulla enemmänkin kokemuksia vaikka sulla onkin eri kieli pääaineena. Ootko vielä miettiny että mitä otat sivuaineeksi tai mihin aattelit työllistyä? Työllistyminen nimittäin mietityttää mua ehkä eniten, kun esim opettajaks en välttämättä haluais :D Ootko tutustunut paljon muihin kuin venäjän opiskelijoihin tai tiiätkö esimerkiks ketään, joka opiskelis ranskaa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. apua! :D tulipas nyt paljon kysymyksiä yhdellä kerta, mutta yritän vastata kaikkiin... :D hmm.. no ite oon meinannu opettajaks hakea, mutta siinäkin on just se, että sinne ei pääse kaikki! pitää siis toivoa parasta! Jos sinne en pääse, niin sit en kyl tiiä mitä haluan! Ja no jotkut kurssit ollu kivoja ja jotkut ei niin kivoja.. aika rankkaa on ollut, sillä kielen opiskelussa melkein kaikki kurssit ainakin tässä alussa on sellaisia, missä on läsnäolo pakko! Paljon hommaa, mutta kovin noi opettajat ja toisen vuoden opiskelijat lupailee, että kyllä se siitä ajan kanssa helpottu.. muihin kuin venäjän opiskelijoihin en oo vielä ehtinyt tutustua :)

   Delete
 2. Minkä stipendin oot saanu?:) Hienoa, onnea!!

  ReplyDelete
 3. Äänestin sun blogia! :-) Tosi kiva huomata, että se on tuolla kymmenen parhaan joukossa!

  Opiskelen myös kieltä Helsingin yliopistossa, ja se on oikeastikin rankkaa, että aina on läsnäolopakko. Toisaalta mun mielestä niin myös oppii paremmin, kun luennolla tulee kuitenkin prosessoitua sitä tietoa edes vähän, vaikka haaveilisikin jostain ihan muusta :-D

  Alotin siis viime vuonna opiskelut ja tutulta kuulostaa toi viimeselle illalle jättäminen. Nyt oon kuitenkin tänä syksynä tietoisesti skarpannut ja alkanut lukea tentteihin tai tehdä tehtäviä jo pariakin viikkoa ennen deadlineja. Se oikeesti helpottaa ihan hirveesti opiskeluja ja stressiä, ja vapaa-aikaakin jää enemmän. Mulla tapana on, että menen vaan kirjastoon, eikä siellä oikeen muuta voi tehdäkään kuin koulujuttuja :-D Kodista lähteminen siis toimii mulla. Ja jos aloittaa aikasemmin, ei haittaa myöskään jos tuliskin jotain yllättäviä flunssia tai muita menoja just ennen deadlineja, kun on kuitenkin suurimman osan jo tehnyt. On myös kiva tehdä useita eri tehtäviä samaan aikaan, koska ne voi tukea toisiaan, ja on muutenkin kiva aina sit vaihdella juttuja mitä tekee. Viimetinkaisuudesta voi siis opetella poiskin, se tais olla mun pointti tässä kilometrin pituisessa kommentissa :-D Se on myös ihanaa kun voi hyvillä mielin rentoutua, kun tietää, että on jo aloittanut.

  Ainakin meidän aineessa opettajan koulutukseen voi hakea useasti, joten kyllä sinne sit loppujen lopuksi pääsee (viitaten ylempään kommenttiin). En tosin tiedä eroaako hakuprosessi, jos pääaineena on venäjä.

  Kiitos ihanasta blogista ja tsemppejä opiskeluihin!

  ReplyDelete
 4. minkä stipendin sait/mitä kautta? onnea!! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Venäjän kulttuurin ja kielen opintosäätiölt :)

   Delete
 5. Kuinka usein käyt kampaajalla ja käytätkö raitoja?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noin puolen vuoden välein ja vaan vaaleita raitoja laitan nykyään :)

   Delete