© Layout by Julia E.

MITÄ MÄ TEIN VIIME VIIKOLLA

25 October 2016

Mulla alkoi eilen loma tai no ei sitä voi edes lomaksi kutsua, ku mun to do -lista on melkein kilometrin pituinen... Mua odottaa iso pyykkivuori, tiskit, vaatehuoneen siivous, sähköpostit, muutamat esseet, yksi romaani, pari tenttiäkin tulossa ensi viikolla ja plääh... Eli aikamoinen urakka, mutta mitäs mä oon eilisestä lähtien tehnyt? En mitään!

Oon maannut vaan sängyssä koko eilisen päivän ja samalla kaavalla meinasin jatkaa vielä tänään. Pitäähän ne akut ladata täyteen ennen, kuin lähtee lyhentämään to do -listaa! Vähän tunnen kyllä huonoa omatuntoa tästä laiskottelusta, mutta samalla yritän psyykata itseäni siihen, että tämä on ihan okei! Ei aina voi olla menossa ja tekemässä kaikkea. Välillä on vaan pakko pysähtyä hengittämään ja lepäilemään. Ja jotta saisin syyllisyyden tunnetta tästä laiskottelusta pois, päätin koota tähän sekalaisia kuvia siitä, mitä on viime viikolla tehnyt. Tässä saattaa olla kyllä pari vähän vanhempaakin kuvaa, mutta ei anneta sen häiritä!

IMG_1858
En oo enää jaksanut laittautua kouluun ja siksi oon kulkenut melkein joka päivä ton mustan hupparin ja takkutukan kanssa
IMG_1694
Villasukat valmistu, pistin ne pakettiin ja lähetin Siljalle 
IMG_2073-2
Sara tuli viime viikolla mun luokse yökyläilemään ja vietettiin oikein mukava tyttöjen ilta!
IMG_1908
Netflix&chill
IMG_2427
Jalkahoidossa Selena nimisessä paikassa!
IMG_1748
Mä stressasin viime viikolla tosi pahasti ensimmäistä tenttiä ja siksi oli pakko käydä helpottamassa oloa shoppailemalla!
IMG_2241
Ihanan Jeminan kanssa lintsillä
IMG_2644
Sunnuntaina käytiin vanhan työporukan kanssa burgereilla! 
IMG_2554
Käytiin lauantaina pitkästä aikaa nappaamassa asukuvat, näistä sitten lisää myöhemmin!
IMG_1726-2
Pidettiin Lindan kanssa läksykerho
IMG_2051
Kyllä mulla on taitava poikaystävä 
IMG_2104
Käytiin tyttöjen kanssa syömässä sushia ja pakko myöntää, et ei toi hanko sushikaan oo mitään hirveen hyvää! Kyllä sushibar+wine vie aina voiton!
IMG_2044
Nää kaks pullukkaa oli meillä pari päivää kyläilemässä

11 comments:

 1. Mitä kuvanmuokkausohjelmaa käytät? Tosi kivoja kuvia! :)

  ReplyDelete
 2. Tää oli superkiva postaus! Tämmösiä lisää jatkossa ;) Sulla on muutenkin tosi kiva blogi, tätä on kiva seurailla vuodesta toiseen.

  Ja tsemppiä to do -listan tehtäviin, mutta tosiaan lomalla saa ja pitää myös rentoutua :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos tsempistä ja ihanaa kuulla, että tykkäät! :) <3

   Delete
 3. Minkä mestan burgerit näyttää noin hyviltä?! Ja samaa mieltä Meten kanssa että tämmösiä postauksia lisää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! <3 ja Naughty BRGR, mutta pakko sanoa, että itse en ihan hirveästi tykänny :( ranut ei ollu mun mieleen ja burgeri oli ihan ookoo ! Voi johtuu kyl siitä, että mä en ylensäkkää ihan hirveästi tykkää burgereista !:D

   Delete
 4. Hoidatko sä aina kodin siivouksen ja esim tiskit, vai hoitaako sun poikaystävä välillä niitä? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. meillä on sellainen työnjako, että Waltteri tekee ruokaa ja mä pesen pyykit ja sit tiskien kans meil on sillai, et jokanen tiskaa omat! Waltteri osaa tiskata omat tiskit heti syömisen jälkeen, mutta mä jätän ne aina lojumaan, kunnes on ihan älyttömän iso tiskivuori :-DD Siivoomisen kans meil menee sillai, et siivotaan sit ku huvittaa! Välillä Waltterille tulee sellainen siivousvimma päälle, että hän siivoo koko kämpän lattiasta kattoon ja välillä mul... joskus päätetään siivouspäivä/ilta ja siivotaan yhdessä :)

   Delete
 5. Ihania kuvia!! Mulla oli kanssa just loma, mutta piiiiiitkä lista asioita hoidettavaksi :D Tsemppiä sulle sun to do -listan kanssa :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. Millä ohjeella neuloit nuo sukan varret :o

  ReplyDelete
 7. mä en jaksanu tehä perus vartta ja mun yks kaveri ehdotti tollasta valepalmikkoa, jonka ohje löytyy täältä: https://www.youtube.com/watch?v=-oIf_uRpEEk :-)

  ReplyDelete