© Layout by Julia E.

VIIKON HILJLAISUUS.

14 July 2016

Outoa. En muista milloin viimeksi olen ollut näin hiljaa täällä blogin puolella, mutta nyt se tuli tehtyä. Oon vetäny itseni ihan loppuun ja ei ihmekään, että eilen oma jaksaminen sanoi STOP. Oli vaan pakko lähteä hakemaan saikkua. Oon alkukesän mennyt sinne ja tänne, mutta nyt sille kaikelle tulee ainakin hetkeksi stoppi. Huomasin eilenkin, kun vietin ensimmäistä sairauspäivää, että mä en vaan osaa enää pysyä paikoillani. Oli pakko käydä tossa 400metrin päässä sushia hakemassa, kehitin jotain virkkaus projekteja, hetken pystyin nukkua ja rauhottua, mutta illalla oli pakko käydä vielä pienellä happihypyllä hoidossa olevien koirien kanssa. Tänään päätin itselleni, että liimaan itseni tähän sohvaan kiinni, haen lääkkeet, nenäliinat ja vettä vierelleni...  ja nostan itseni tästä vasta lauantaina töihin mennessä!

Pakko nyt loppukesästä vähän rauhoittua menemisen kanssa ja kuunnella omaa jaksamista. Sen lisäksi pitää myös alkaa hoitamaan rästiin jääneitä juttuja, kuten vanhan tietokoneen tyhjentäminen, vaatehuoneen siivous yms. En kuitenkaan ajatellut kokonaan unohtaa hauskanpitoa ja kavereita, sillä ilman näitä kahta ei jaksa ollenkaan. Rajansa kuitenkin kaikella. Pitää yrittää löytää se kultainen keskitie.

Mun elämä kokee muutenkin tässä kuukauden aikana ison muutoksen, sillä mulla alkaa koulu, joka tuo mukanaan sen ihanan rytmin elämään ja mä lopetan ensiviikolla tuolla mun nykyisessä työpaikassa! Pitkän pohdinnan jälkeen päätin, että ravintola-ala ei todellakaan ole minun juttuni. Kyllä se mua kasvatti ja opetti mulle tosi paljon, mutta näin yli vuoden jälkeen oon valmis sanomaan ravintola-alalle heipat! Nyt saa loppua pitkään valvomiset, yömyöhään töistä tulo ja myöhään herääminen, sekä tietenkin sen pizzan ahmiminen!

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että jäisin työttömäksi.. Ei todellakaan! En varmaan edes osaisi olla enää työtön kun takana on viiden vuoden työnteko.. Ja siksi mä alotan jo tulevana maanantaina uudessa paikassa! Mua jännittää ihan sikana, koska se on mulle ihan uusi paikka ja ympärillä ihan uusia ihmisiä. Oon kuitenkin myös ihan super innoissani!!! Saa nähdä mitä tuleva tuo tullessaan..

Nyt mä kuitenkin vielä pari päivää sairastelen, yritän kerätä voimia ja sitten kääntyy nokka kohti uusia seikkailuja! Yritän myös saada tähän bloggaamiseen taas jossain vaiheessa sen tasaisen postaustahdin, sillä pitkän tauon jälkeen tää kirjoittaminen tuntuu taas tosi vaikealta eikä tiedä mistä aloittaisi... Mulla on vielä niitä Pariisi kuviakin ja vaikka mitä. Mutta niitä tulee sitten joskus. Mielummin myöhään kuin ei milloinkaan!

Untitled

4 comments:

 1. Ää nyt herätit mutkin miettimään työpaikan vaihtamista :'D Mäkin alotan koulun syksyllä ja vielä eri kaupungissa, mutta haluisin kuitenkin jotain töitä jatkaa siinä ohella kun oon jo niin tottunukin siihen. Ravintola-ala ei vaan tosiaankaan oo mun juttu :D Saako kysyä minne pääsit? :)

  ReplyDelete
 2. Oi mihkä pääsit töihin?:)

  ReplyDelete
 3. Samaa utelisin kuin edelliset :-D

  ReplyDelete
 4. Kerron hiukan myöhemmin, sit ku lähtee työt siellä hyvin pyörimää! :) en uskalla nuolaista ennen kuin tipahtaa! :D

  ReplyDelete