© Layout by Julia E.

VIELÄ VÄHÄN VENÄJÄÄ

05 July 2016

Ennen kuin alan pommittaa teitä viime viikon Pariisi kuvilla, ajattelin tulla vielä kerran postaamaan kuvia tänne meidän Venäjä reissusta. Reissu toteutettiin tosiaankin yhteistyössä Indiedaysin ja VR Allegron kanssa. En voi ku ihastella näin jälkeenpäin sitä, miten helposti ja vaivattomasti se matka vierähti Helsingistä suoraan Pietarin keskustaan.

Viime viikolla koettiin Saran kanssa se, että piti hotellilta lentokentälle raahautua ensin junalla. Lentokentällä piti tottakai olla varmuuden vuoksi ainakin se kaksi tuntia etuajassa, sillä ei sitä koskaan tiedä mitä meil ois voinu siinä matkan varrella sattua ja sen jälkeen piti istua ja odottaa... Lentokentällä ei edes toiminut wifi, joten aika kului erittäin hitaasti. Kun sit taas junalla Venäjälle mentäessä ei tarvinnut kuin varttia aikaisemmin tai jopa vielä myöhemmin hypätä junaan, istua kolmisen tuntia junassa, jossa oli ihan hemmetin hyvä ravintolavaunu ja sit oltiinki jo perillä.

Eikä se Pietari ollut yhtään sen huonompi paikka kaupunkilomaksi, kuin esimerkiksi Pariisi. Tottakai Pariisissa on upea eiffel torni ja eurot käytössä, mutta toisaalta Venäjällä oli ulkona syöminen paljon edullisempaa! Ja mikäs kaupunkilomassa parempaa kuin hyvät ja halvat ruokapaikat. Suosittelen siis lämpimästi kaikille matkaa Pietariin. Onhan se naapurimaamme Venäjä pakko kokea edes kerran elämässä, joten eiku lippuja varaamaan täältä! Mutta nyt vähän vielä viimeisiä kuvia Venäjä reissulta jakoon... Oli kyllä unohtumaton reissu!<3

IMG_4241
IMG_3323 IMG_4208 IMG_4953 IMG_3471 IMG_4612 IMG_4928 IMG_4725 IMG_4297 IMG_3425
IMG_4495 IMG_4098 IMG_5104 IMG_5338 IMG_5354

1 comment:

  1. Ei nyt liity aiheeseen mut aiotko esitellä sun tatskaa jossain vaiheessa? :) Tai mua kiinnostais tietää et otitko kuvan vai tekstin? :D Ja sit toinen mikä piti sanoo et ku lukee sun ja saran postauksia samasta aiheesta peräkkäin nii se on sama ku lukis vaan toisen blogia.... ymmärrän kyllä et teil on samantyyppiset postaukset ja kuvat ku reissaatte kumminki yhessä mut et kaikki sananlaskut ja muutki on samaa... :/ En tiiä luetteko toistenne postaukset ennen niiden julkistamista mut ei kannata enää jos tajusit mun pointin :D Oot btw. tosi nätti!!!

    ReplyDelete