© Layout by Julia E.

AAMUPALA PUISTON PENKILLÄ

07 July 2016

Meidän ensimmäinen aamu Pariisissa vierähti näissä rennoissa merkeissä. Käytiin hakemassa tuoreita marjoja, patonkia ja croissantteja, sekä viiniä miniloman alkamisen kunniaks ja suunnattiin lähimpään puistoon! Nautittiin siinä kaikessa rauhassa aamupalasta, istuttiin, katseltiin ympärille ja ihmeteltiin sitä, että me oikeasti oltiin Pariisissa. Tää reissu tuli meinaa ihan puskista. Me vaan kerran Helsingissä shoppaillessa, eksyttiin istumaan kahvilaan ja siellä sit alettiin kattoo lentoja. Löydettiin hyvät lennot ja sit se oli menoa! Kahvila oli just menossa kiinni, mentiin hetkeks forumin penkille istumaan ja ostettiin ne lennot! Illalla nopeesti napattiin vielä hotelli ja siinä se oli. Matka Pariisiin tiedossa..

Tämä  ensimmäinen aamupala Pariisissa oliki sit ainoo aamu, jolloin syötiin jotain muuta kuin mäkkisafkaa. Me panostettiin Venäjäreissulla ruokaan, mutta tällä reissulla ehdottomasti enemmän siihen nähtävyyksien yms kiertelyyn. Ei jaksettu turhaan stressata siitä, että minne me nyt suunnataan syömään, varsinkin jos oli nälkä.. Joten valittiin mäkki, sushipaikka tai tuttu ja turvallinen vapiano. Ehkä sitten ensi kerralla Pariisiin lähtiessä vois panostaa vähän enempi myös ruokaan, sillä siellä on kuulema tosi hyviä ruokapaikkoja!:-D

IMG_7443 IMG_7466 IMG_7497 IMG_7453
IMG_7488 IMG_7432 IMG_7479 IMG_7436 IMG_7485 IMG_7451 IMG_7483 IMG_7449

4 comments:

 1. Oi ihanan näköstä!!♥ Kävin itsekin huhtikuussa pariisissa ja ihastuin siihen paikkaan täysin, pakko päästä joskus vielä uudestaan! Tuli kyllä kiskottua croissantteja koko vuoden edestä, huh. Kotona maistu kyllä jo ruisleipä, vaikka ihan vaan muutama päivä oltiin :'D

  ReplyDelete
 2. ihania kuvia! pääsisimpä ite pian pariisiin... :)

  https://olderthanyesterday.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Olen muuttamassa (toivottavasti) pian helsinkiin opiskelujen alkaessa siellä päin syksyllä, joten kyselisin vähän vinkkejä siihen liittyen kun kerta itse asut siellä! Eli mitä kautta saitte vuokra-asuntonne ja oliko asunto helppo löytää ja saada? Kävittekö useissa näytöissä ennen kuin löysitte omanne? Mitä ruokakauppaa suosittelet hki keskustan lähellä? Missä päin asutte mitä vähittäisruokakauppaa yleensä käytätte mikä on lähellä?:) Kiitos jo etukäteen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hmm.. me etittiin asuntoa oikotien kautta ja käytiin monet asuntonäytöt läpi kunnes saatiin asunto. Ei ollu siis helppoo.. kaiken lisäks meijän ekan asunnon kanssa kävi aika paskasti, ku heti sinne muutettua meidät potkittiin sieltä pihalle! täältä voit lukea lisää siitä : http://elizavetaa.blogspot.fi/2015/08/nyt-kylla-vitaa.html << Ei auttanu muu kuin tehdä koko asunnon etsimis rumba uudestaan... asutaan etelä-haagassa, mikä on kyl tosi kiva paikka! Molemmat on tottunu asuu rauhallisessa ympäristössä ja tää on just sellanen. Tästä pääsee kuitenkin kymmenessä minuutissa junalla keskustaan ja bussilla alle 20minuutissa. Käydään tekemässä isoimmat ruokaostokset tossa lähellä olevassa k-marketissa, välillä mä ostan ruokaa töiden jälkeen siinä mun työpaikan lähellä olevasta s-marketista tai välillä Waltteri käy töiden tai koulun lähellä sijaitsevassa kaupassa. Joskus tehdään jotain pieniä ostoksia tossa ihan tien toisella puolella, talomme vastapäätä sijaitsevasta siwasta.. Tottakai Lidl ois se halvin eli paras vaihtoehto, mutta täs meijän lähellä ei sellaista valitettavasti ole. Toivottavasti vastasin nyt kaikkiin kysymyksiin! :D Kysy vaa jos tulee viel jotain mieleen! :)

   Delete