© Layout by Julia E.

OMA KOLO

16 July 2016

Huhhuh... Eilen onnistuin olemaan oikeasti tekemättä yhtään MITÄÄN! Makasin koko päivän tossa samassa kolossa, katselin telkkarista netflixiä ja silloin tällöin räpläsin konetta tai kännykkää. Ekan kerran elämässä sorruin myös tilaamaan ruokaa kotiinkuljetuksella. Waltteri on Salossa viettämässä viikonloppua, mä on kipeenä kotona, voimat on ihan nollassa, vaikka en oo tehnytkään mitään, joten eiköhän se ollu ihan okei. Löysin myös yhden ihan super hyvän elokuvan netflixistä! Intohimon tuulet -nimisestä elokuvasta tuli yks mun kaikkien aikojen lemppareista! Huomasin myös, että netflixiin on tullut pari muutakin mun lempparia ja jos ette ole vielä katsoneet, niin suosittelen teille näitä kahta: Cast Away ja Hachiko!! Näitä leffoja katsoessa kannattaa varata vierelle iso kasa nenäliinoja... Ihan älyttömän hyviä!!

Tänään on ihan super pitkä työpäivä edessä.. En tiiä kui fiksua on mennä tekemään sellainen, näin puolikuntoisena. Katsotaan miten käy. Huomenna ois suunnitelmissa mennä kaverin kanssa metsästämään uutta kalenteria, penaalia, syömään ja tilaamaan molemmille opiskelijakortit. Iiks! Kyllä se koulun alku sieltä lähestyy.. JÄNNÄÄ!
IMG_0653 IMG_0651 IMG_0696 IMG_0685 IMG_0703

2 comments:

  1. Yliopistolta saat ilmaseks kalenterin opintojen alussa joten jos et halua välttämättä ostaa kannattaa odottaa sinne :) ne on yleensä ollu ihan kätevän kokosia ja ihan perussiistejä.

    ReplyDelete
  2. Jos et haluu kertoo työpaikkaa niin voitko kertoo pääsitkö siis kaupanalalle esim vaateliikkeeseen tms?:)

    ReplyDelete