© Layout by Julia E.

SELFIE TIME

19 January 2016

Mulla on viimeaikoina ollut hankaluuksia asukuvien kanssa. Kun itselläni on valoisalla ajalla  ollut vapaata, niin silloin tietenkin kaikilla kavereilla on töitä tai koulujuttuja. Onneksi on kuitenkin kamera ja siinä toimiva ihana wifi, jonka avulla päätin viikonloppuna tylsistyneenä ottaa itsestäni kuvia. Toimiihan se näköjään niinkin! Sain mielestäni ihan kivoja otoksia otettua itse itsestäni ja päätin päivittää jopa facebookin profiilikuvaa, jossa mulla oli kohta kolme vuotta vanha kuva ... HUPS!
Eilinen päivä vierähti jonkinlaisessa koomassa... Mä vaan nukuin ja muutenki hengailin koko päivän peittojen alla. Kyllä ne yövuorot on aika raskaita, kun sekoittaa rytmit ja elimistönki. Onneksi tulevana viikonloppuna mulla on viimeiset yövuorot ja sit ei tarvii ainakaan hetkeen niitä tehdä! Ehkä saan mun päivärytmitki sen jälkeen kuntoon ja kymmenen päivän päästä saan aloittaa pääsykokeisiin lukemisenkin... Jännittävää!
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

20 comments:

 1. Vautsi mitä kuvia! :)

  ReplyDelete
 2. Voisitko tehdä joskus jonkun Venäjä aiheisen postauksen? Ois tosi kiva :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon monesti miettiny et tekisin, mut sit se on vaa unohtunu! Kiitos muistutuksesta! <3 pitää pistää to do -listaan!

   Delete
 3. Upeita kuvia! Ihanan pehmeä valo :-)

  ReplyDelete
 4. Oi että miten kaunis olet! :)

  ReplyDelete
 5. Mitä huulipunaa sulla on näissä kuvissa? :)

  ReplyDelete
 6. Vaau, mitä kuvia! :-) Ihanan raikkaita ja valoisia, you beauty! Tsemppiä pääsykokeisiin lukemiseen! :>

  essi-bltn.blogspot.fi

  ReplyDelete
 7. Vauu, ihan hullun mageita kuvia! Tykkäsin tuosta yhdestä pienestä mustavalkoisesta hirmusti :)

  ReplyDelete
 8. Onpas ihania kuvia!! <3 hahah feel u ton proffakuvan kaa, koska mullaki oli joku 2.5v vanha räpsy profiilikuvana...Mutta ku aina vaa jäi vaihtamatta :"D

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ymmärrä miksi esimerkiksi instagrammia jaksaa päivittää lähes päivittäin, mutta Facebook profiilikuvan vaihtaminen tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta?! :DD ja kiitos! ♥

   Delete
 9. Kivoja kuvia! Mihin haet opiskelemaan? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helsingin yliopistoon opiskelee Venäjää :)

   Delete
 10. Miten saat näistä itse otetuista kuvista niin tarkkoja? Tuntuu että jos itse yrittää itselaukasimella ottaa niin tarkennukset sun muut menee ihan miten sattuu.. :D ja ihania kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täs kameras on wifi, jonka avulla se yhdistetään kännykkään ja sit saat otettuu kuvan kännykän avulla vähän niinku kaukolaukaisimella, niin saa suht helposti sen tarkennuksenki paikoilleen:)

   Delete