© Layout by Julia E.

LISÄYSTÄ MAKUUHUONEESEEN

15 January 2016

Suunnattiin viikon alussa Waltterin kanssa ikeaan, hakemaan meidän makuhuoneen tyhjään nurkkaukseen työpöytää ja samalla reissulla haettiin jyskistä myös tuo ihana tuoli. Tein muutama kuukausi sitten postauksen meidän makuhuoneesta ja sanoin silloin, että meistä kumpikaan ei työpöytää tarvitse, mutta kuinkas kävikään.... Siinä se nyt seisoo ja sopii meidän makuhuoneeseen ihan älyttömän hyvin! Tästä tuli heti entistä kotoisampi ja en enää osaa edes kuvitella tätä nurkkausta ilman pöytää. Tässä postaaminen ja laskujen hoitaminen hoituu entistä helpommin ja kohta tää nurkkaus pyhitetään pääsykoelukemiselle... En malta enää odottaa, että millaiset materiaalit tälle vuodelle tulee.. Toivottavasti sen verran kiinnostavat, että niitä jaksaa sitten lueskella ahkerasti!
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

16 comments:

 1. Onko noi ruukut myös ikeasta? JOtain ton tyylisiä ruukkuja itselläkin hakusessa. Minkä kokoisia nuo ovat?:)
  https://todayssnapshots.wordpress.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, ne on myös ikeasta ja niitä saa erikokoisina :) noi tais olla ne pienimmät!

   Delete
 2. oot mahdollisesti kertonu tulevaisuuden suunnitelmistas, mutta kysyn nyt, kun en muista, että mihin olitkaan hakemassa? :) itseänikin houkuttelis ostaa uus työpöytä (salaa toivoen että se lisäisi opiskelumotivaatiota...) ja toi kyseinen yksilö näyttää kyllä tosi kivalta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo, mäki toivon et toi lisää sit myös opiskelumotivaatiota :DD mut aattelin nyt varmaan hakea sinne samaan paikkaan minne viime vuonnaki eli Helsingin yliopistoon opiskelee Venäjää...:)

   Delete
 3. Mihin haet opiskelemaan? Täällä toinen, jolla pääsykoekevät edessä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. todennäköisesti sinne samaan paikkaan minne viime vuonnakin eli Helsingin yliopistoon opiskelee Venäjää:)

   Delete
 4. Siis eiks se oo makuuhuone eikä makuhuone :D ei millään pahalla siis, pisti vaan silmään. tosi kivan näköstä teillä ♥ mukavaa viikonloppua!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ohhoh.. HUPS! Kirjoitusvirhe se siellä.. nyt on korjattu! Kiitoksia ja sitä samaa sinne!♥

   Delete
 5. Ei liity tähän postaukseen mutta mun on pakko kysyä mistä ostit sun kengät ylppäreihin? :) Ne on aivan ihanat ja haluaisin samantyyliset omiin ylppäreihini kesäkuussa! :)

  ReplyDelete
 6. Aivan ihana tuoli! Saako kysyä paljonko maksoi? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun mielest siin oli just joku tarjous ja makso sit vaa 55€ :)

   Delete
 7. Kyllä se työpöytä on vaan hyvä olla, varsinkin bloggaajalle ja opiskelijalle. Vaikka tuntuu, että kyllä sen läppärin saa sänkyyn tai sohvallekin mukaan ja siitä helposti kirjoittelee postausta, mutta mulla ainakin on ihan erilainen motivaatio tehä töitä työpöydän ääressä. Jossain löhötessä se blogijuttujen tekeminen, läksyjen tai pääsykokeisiin lukeminen vaihtuu hyvin äkkiä lähinnä vaan siihen löhöilyyn ja puhelimen räpläämiseen.

  Ihanalta näyttää toi teidän työpöytä ja varsinkin toi tuoli!! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep!!! Oon saanu paljon nopeemmin kaikki jutut hoidettua tässä työpöydän ääressä, ku sängyllä/sohvalla maatessa :D

   Delete
 8. Ihana kokonaisuus! :-) Toi pöytä onkin ollut todella suosittu, ja aion itsekin hankkia sellaisen oman kotini meikkinurkkaukseen! Tosi sievä ja yksinkertainen :-)

  essi-bltn.blogspot.fi

  ReplyDelete