© Layout by Julia E.

LATELY

21 January 2016

Ahh... Tänään sain nukkua pitkään ja nauttia hitaasta aamusta, sillä työvuoro alkaa vasta viideltä. ♥ Saa nähdä, että jaksanko nyt ennen töitä tehdä jotain fiksua vai annanko itselleni luvan vaan laiskotella. Nyt jätän kuitenkin pölinät vähän vähemmälle ja kuvat saa puhua puolesta. Tässä siis muutamia otoksia viime päiviltä.
Untitled
Juuri siivottu koti ja puhtaat lakanat on kyllä parhautta! ♥ Vihdoin saatiin hankittua myös Waltterin puoleiselle yöpöydälle samanlainen lamppu, kuin mun puolella.
Untitled Rakas!♥ Untitled
Viime viikolla ei ollu hirveen hyvät ajo-olosuhteet ja jopa vähän pelotti lähteä keskiviikkona Paimioon, suorittamaan autokoulun viimeistä vaihetta, mutta turhaan jännitin! Se meni  meinaa paremmin kuin hyvin ja sain autokoulunopettajaltani kehuja!
Untitled
minäminäminä
Untitled
Ai, että oli kyllä hyvä ostos tuo pöytä! Tykkään ihan älyttömästi tosta meidän työpöytä nurkkauksesta.♥
Untitled
Tämä ihana yöpaita ja neule, ovat olleet viimeaikoina erittäin kovassa käytössä. Tosta ihan älyttömän lämpimästä neuleesta on tullut mun aamutakki♥
Untitled Kaksi uutta rakkautta! ♥ Untitled

Untitled
Herkullinen amaupala♥
Untitled
Ihanaa kuvausseuraa! ♥ Saatiin otettua kivoja kuvia ja niistä lisää mahdollisesti jo huomenna!

8 comments:

 1. Ajokelit oli viime viikolla kyllä niin helvettiä, et oikeesti meinas itku tulla välillä kun hyvä kun näki edes metrin eteenpäin... Toivottavasti nyt alkais olla vähän selkeämpää! :-) Tosi kiva postaus!

  essi-bltn.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Ootko aina tuntenut tuon Roosan, vai kenties blogin kautta tutustunut? :o

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia! :) tuollaiset rennot aamut on parhaita :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Mistä tuo yökkäri :)

  ReplyDelete