© Layout by Julia E.

NEW HEELS

15 January 2015

Joululomalla löysin nämä ihanat korkkarit zarasta ja kaiken lisäksi punaisella hintalapulla varustettuna! Kassalla kuitenkin selvisi, että korkkareiden ei pitäisi oikeasti olla alennettuna, mutta ei he voinu siinä vaiheessa mulle niitä enään normaali hintaan myydä, joten sain ne alennettuna. Kerrankin mulla oli hyvä tuuri! :) Nyt ei muuta kuin odottelemaan niitä keväisiä kelejä, joloin pääsen näitä sitten käyttämään!
Kävin muuten tänään kyselemässä mun kukkaroa myös poliisiasemalta, mutta ei sitä näkyny sielläkään! Toivottavasti joku ihana ihminen löytää sen ja saan sen takaisin, ku en nyt millään jaksais alkaa uusii kaikkia kortteja! :( Uusi pankkikortti on kyl varmaan pakko mennä tilaamaan huomenna, ku en millään jaksais olla rahattomana liikenteessä... plääh!
Untitled Untitled Untitled Untitled
heels zara

15 comments:

 1. Kai oot kuolettanu kaikki sun kortit jne ettei kukaa tyhjennä sun tiliä tai mitää :( toivottavasti saat lompakkos takas!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä olen! Ja pidän nyt peukkui et se jollai tavalla jostai löytyisi!!!!:(

   Delete
 2. Rakastan sun blogia! <3

  ReplyDelete
 3. Hei koska teet sen kysymyspostauksen? :)

  ReplyDelete
 4. ihana blogi, oot aina niin ihanan positiivinen!:)

  ReplyDelete
 5. Eikä, mikä tuuri! Tuollaiset korkkarit tekee asusta heti paljon mielenkiintoisemman, ihanat! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep!! Ja nää sopii täydellisest siihen mun yhteen hopeiseen laukkuun!:d

   Delete
 6. Koska sun Q&A- postaus tulee? Eikös sen jo ennen joulua pitäny tulla.. Hyvin alotettu bloggaaminen uuden blogin kanssa hei!

  ReplyDelete
 7. Moikka!:) Aiotko lähiaikoina viedä jollekkin kirpputorille vaatteita Salossa?:) Asun itse Turussa ja aattelin että jos veisit kirpputorille jotain niin voisin käväistä Salossa:)

  Sulla on aivan ihana blogi!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en tiiä yhtään, mutta ilmottelen jos vien vaatteita myyntiin tai jos olen mukana taas reetan blogikirppiksessä :)

   Delete
 8. Moikka Liisa! Tää kommentti ei millään tavoin liity näihin kenkiin vaikka aivan ihanat ovatkin! Tartten kipeesti apua ja neuvoja: olen siis nyt yhdeksännellä luokalla ja yhteishaku se vain lähenee. Keskiarvoni on siellä hieman kasin alapuolella. Olen siis kiinnostunut opettajan ammatista, ja siihen vaaditaan ylioppilas tutkinto. Itseäni ei lukio niinkään kiinnosta, johtunee muutamista inhokki aineista kuten historia,uskonto(ort.) ja muita tylsiä. En ole mikään lukuhiiri tai muutenkaan kova panostaja, ja lukio tuo mieleen kamalia mielikuvia niiden ihanien wanhojen lisäksi. Koeviikkoja ei ole yläasteella ollut joten nekin hirvittää. Ja vielä enemmän ne yo-kirjoitukset, varsinkin kun sun kauhutarinoita täällä olen lukenut :D Toinen vaihtoehtoni olisi kauppis, mutta mitäs sen jälkeen, enpä tiedä. Eli Liisa kiltti jos sulla olisi mitään vinkkejä ja kokemuksia kerrottavana niin antaa palaa!? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apuaaa!!! Nyt pistit pahan ja ihan aluks sanon, että anteeksi mun kauhutarinoista! :D Ei se lukio loppuen lopuks niin hirveän paha oo... Ite en kyl jaksanu panostaa siihen yhtään, enkä varmaan koko lukion aikana lukenu yhteenkään kokeeseen, mutta näkyyhän se mun ''panostus'' niissä numeroissakin. Lukioelämä ja se koko aika on kyllä ihan parasta!!! Joten jos vähänki on semmonen olo että lukioon haluat NIIN MENE! :-) Ja kylähän se lukio yeissivistää aika pajon! :D

   Delete
  2. ja voihan se ukuinto iskee sitten lukiossa;) ei sitä koskaan tiedä!

   Delete