© Layout by Julia E.

LEOPARD

04 January 2015

Viimeistä lomapäivää oon viettäny rennoissa tunnelmissa Waltterin seurassa. Hän on pelanu sohvalla pleikkaria ja mä oon tässä vieressä virkannu. :D Päätin aloittaa pari päivää sitten pienen projektin ja nyt oon ihan koukussa. Vielä olisi tarkotus lähteä kahdestaan salille, mutta saa nyt nähdä, että jaksetaanko me oikeesti raahautua tästä sohvalta minnekkään.
Tässä nyt olisi kuitenkin muutama asukuva, joissa näkyy tuo ihana leopardi kuosinen karvainen ihanuus, jonka kauppaan jättämisestä mainitsin pari viikkoa sitten. Ei se siellä kaupassa kauaa ehtiny mua odottaa, kun kävin viemässä sen kassan kautta kotiin ♥ Näitä kuvia katsellessa huomasin myös ton mun järkyttävän juurikasvun.. pitäisi varmaan tehdä asialle jotain, mutta kun en millään jaksaisi. Hiusten värjääminen on muutenkin tosi pelottavaa puuhaa, kun ei sitä koskaan tiiä, että mitä lopputuloksesta tulee.
Untitled  Untitled Untitled jacket zara || scarf bikbok || sunglasses cubus || watch esprit

17 comments:

 1. ihania kuvia taas kerran! Musta tuntuu että mä toistan tätä samaa lausetta jokaisessa sun postauksessa, en vaan osaa muuta sanoa hah :D Sun blogi on ihan sairaan inspiroiva ja kuuluu ehdottomasti mun lemppareiden joukkoon♥

  ReplyDelete
 2. en vaan ymmärrä, mä oisin kaupassa varmaan kattonu et karmeen näkönen takki, mutta kun se on sun päällä ni huhhuh! sopii ku nappi paitaan :-D vai miten se lause menikään

  ReplyDelete
 3. Tosi ihana asu! Eikä näytä yhtään pahalta toi juurikasvukaan :-)

  ReplyDelete
 4. Millon se vastauspostaus tulee?:)

  ReplyDelete
 5. Musta toi juurikasvu on just hyvän näköinen :) näyttää paljon paremmalle että pn vähän tummaa tyvessä kun että olis ihan kokonaan vaalee tukka! Älä värjää sanon minä!!!

  ReplyDelete
 6. Musta toi juurikasvu on just hyvän näköinen :) näyttää paljon paremmalle että pn vähän tummaa tyvessä kun että olis ihan kokonaan vaalee tukka! Älä värjää sanon minä!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noo.. Pitää nyt miettii, että mitä teen :-)

   Delete
 7. Hei tää ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään mut oisko Waltteri kiinnostunu myymään sitä peruukkia ja ristikorua mitkä sillä oli penkkareissa?:Dd

  ReplyDelete
  Replies
  1. No se peruukki on tosi huonossa kunnossa, et sen ostamista en kyl suosittelis ja sen ristin olinpaikkkaakaan ei tiedetä, mut punanaamiosta löytyy ja sen ristin hinta oli joku 2-5€ eli ei paha :-)

   Delete