© Layout by Julia E.

RYHTILIIKE

20 February 2020

Kaupallisessa yhteistyössä Suomen Bioteekin ja Indieplacen kanssa


Viime talvena tein ryhtiliikkeen. Aloin todella pitkän tauon jälkeen vihdoin urheilee säännöllisesti, kuuntelee omaa kehoa paremmin ja samalla muuttui myös monia muita asioita omassa päivittäisessä tekemisessä. Huomasin mm. syöväni säännöllisemmin, ehkä hieman terveellisemmin, mutta verikokeissa selvisi kuitenkin, että omat D-vitamiini arvot ovat liian matalat... Sain määräyksen syödä D-vitamiini kuurin ja vitamiinien syömisestä tulikin sitten ihan pysyvä tapa.

Tänä talvena olen syönyt säännöllisesti D-vitamiinin lisäksi myös monivitamiineja, C-vitamiinia ja sinkkiä ja siksi olikin ihanaa päästä toteuttamaan tätä postausta kaupallisessa yhteistyössä Bioteekin Super -tuotesarjan kanssa. Olen myös jaksanut todella hyvin, tottakai yksittäisiä väsymys päiviä lukuunottamatta.

Bioteekin Super -tuotesarja on jatkuvasti kehittyvä ja tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita vitamiineja sekä kivennäisaineita. Nämä vahvat, laadukkaat ja hyvin imeytyvät tuotteet ovat suomalaisille suunniteltu Suomessa ja löydät ne luontaistuotekaupoista kuten Life tai Ruohonjuuri, sekä luontaistuoteosastoilta esimerkiksi Sokokselta ja valikoiduista apteekeista.

D-vitamiinia suositellaan jokaiselle Suomessa asuvalle talvella, sillä auringosta sitä ei ihan hirveästi saa näin vuoden pimeimpään aikaan. Mulle 50 μg D-vitamiinia kalanmaksaöljyssä on ollut sopiva määrä tänä talvena ja olen saanut pidettyä nämä arvot hyvänä. Sen lisäksi olen syönyt  C-vitamiinia, sinkkiä ja monivitamiinia. Näillä on positiivisia vaikutuksia mm. C-vitamiini vaikuttaa vireyteen, stressiin, edistää raudan imeytymistä, toimii antioksidanttina ja osallistuu monien entsyymien toimintaan. Sinkki puolestaan on sit taas hyväksi hormonitasapainolle, vastustus- ja oppimiskyvylle sekä ihon, hiusten, kynsien, luuston ja näön hyvinvointiin. Bioteekin Super Sinkkiin on lisätty kuparia, sillä runsas sinkin saanti ravintolisistä heikentää kuparin imeytymistä ja aineenvaihduntaa!

Olisi kiva kuulla myös teidän ajatuksia vitamiineista. Mitä vitamiineja te käytätte? :)

2020-02-18 04.13.56 8 2020-02-18 04.13.54 3 2020-02-18 04.13.55 3 PhotoGrid_1582145397175 2020-02-18 04.13.56 5

No comments:

Post a Comment