© Layout by Julia E.

VIIKONLOPPU RAKKAAN SEURASSA

13 August 2018

Kesä alkaa lähestymään loppua, mutta viikonloput sen ku paranee! Me ei olla hirveän montaa viikonloppua kesän aikana vietetty Waltterin kanssa yhdessä, vaan molemmat on menny ja tehny juttuja omien kavereiden kanssa. Tänä viikonloppuna tehtiin kuitenkin poikkeus ja oltiin koko viikonloppu yhdessä. Se oli just sitä mitä tähän väliin kaipasin.

Perjantaina vietettiin laatuaikaa ihan vaan kahdestaan kotona. Käytiin ilta-ajalulla, katottiin netflixiä, laiskoteltiin ja herkuteltiin. Sit taas lauantaina saatiin kavereita kylään ja päätettiin lähteä kiertämään kallion baareja. Jossain kohtaa iltaa seuraamme liittyi vielä lisää kavereita ja loppupeleissä oltiin liikenteessä yli kymmenen hengen porukalla. Hauskaa oli ja ilta jatkui aamun pikkutunneille asti.

Saatettiin sunnuntaina yövieraat, laittauduttiin ja lähdettiin kahdestaan Flow festareille. Meistä kumpikaan ei oo aikaisemmin ollut flowssa ja pakko myöntää, että oli hieman outoa lähteä julkisilla festareille ja tulla illan päätteeksi omaan sänkyyn nukkumaan. Flow yllätti positiivisesti ja Kendrick Lamarin keikka kruunas illan, viikonlopun ja oikeastaan koko kesän. Vietettiin aikaa Flowssa meidän yhteisten ystävien seurassa ja jatkettiin sieltä vielä  Siltaseen. Siellä tanssittiin Eppu Normaalin, Samuli Edelmannin ja Leevi & the Leavingsin tahdissa. Pitää tästä lähtien raahautua useammin Waltterin kanssa yhdessä ulos tai alkaa pitämään aina silloin tällöin omat tanssihetket olohuoneen lattialla. Tälläiset viikonloput ja hetket on niitä, joita muistelen sitten vanhana keinutuolissa. Oli ihan parasta!<3
IMG_6468

No comments:

Post a Comment