© Layout by Julia E.

MEIDÄN KOTI JUST SELLAISENA KUIN SE ON

09 August 2018

Heräsin eilen kymmeneltä, siirryin sängyltä sohvalle, avasin tietokoneen ja törmäsin facebookissa muiden bloggaajien tekemiin postauksiin, joissa he esittelivät kotiaan just sellaisena kuin se on. Innostuin asiasta ja päätin itsekin heti toteuttaa sellaisen, sillä en oo aikaisemmin täällä blogissa esitellyt meidän kotia. Tässä olisi hurjan iso läjä kuvia meidän kämpästä. Voin sanoa, että silloin kun olen yksin kotona, esim viikonloppuna, jolloin Waltteri lähtee Saloon... Täällä näyttää paljon paljon sotkusemmalta. :D

OLOHUONE
IMG_7980 Collage_Fotor5

IMG_8219 Collage_Fotor1

Tuo Waltterin teekuppi on tossa kohtaa AINA! Hän juo teetä melkein 8kuppia päivässä ja aina tosta samasta kupista... Kuvasta näkyy myös kirjat, joita tällä hetkellä luemme. Unien tulkinta on Waltterin valinta ja Idiootit ympärillä mun valinta.

IMG_7994 Collage_Fotor3 IMG_8162

Tuo sohvan nurkkapaikka on mun lemppari! Jos oon kotona, niin mut löytää useinmiten siitä.

Collage_Fotor6

TYÖPÖYTÄ IMG_8006

Tämä nurkkaus on se, jonne heitän aina kaiken krääsän! Päivän vaatteet löytyy likaisia sukkia myöten tuolilta ja työpöydällä sekä sen alta löytyy myös kaikkea mahdollista. Työpöydän laatikoista puhumattakaan...

Collage_Fotor4

ETEINEN Collage_Fotor7
IMG_8040

Oon koko kesän ollu viemässä talvitakkeja ullakolle, mutta siinä ne nyt edelleen roikkuu. Lattialta löytyy myös purkaamattomia kasseja ja kenkähyllykään ei oo ihan tiptop järjestyksessä. Crocsit on muuten meidän lempparit. Ne vedetään jalkaan sekä roskia viedessä, että koirien kanssa lenkille lähtiessä ja välillä ruokakauppaan mentäessä.

Collage_Fotor9 IMG_8250

VESSA Collage_Fotor10

Vessa/kylppäri on sen verran pieni, että sitä ei pääse hirveän helposti edes sotkemaan. Pyykkikori pursuaa tavaraa, mutta muuten on kyl suht siistiä.

IMG_8025

KEITTIÖ IMG_8053 Collage_Fotor13

Vasemman puoleisen kuvan kasvi on kasvanut vähän liiankin hyvin... Pitäis vissiin vähän leikata!

IMG_8044 IMG_8045 Collage_Fotor12

Vaikka meiltä löytyy astianpesukone, niin jostain kumman syystä tiskialtaassa on silti aina tavaraa... Meidän pitäis myös keksii joku fiksu systeemi kierrätystä varten (lisää laatikoita ja tilaa sille), mikä helpottais tota sotkua tossa tiskialtaalla. Siihen meinaa jää ainakin mun jäljiltä aina pahveja sun muita esille, kun en jaksa tunkea niitä mihinkään...  niille ei oikein oo kunnollista tilaa missään.

IMG_8087 Collage_Fotor14

Kovassa käytössä oleva vedenkeitin ja harvoin käytössä oleva kahvinkeitin... Tuuletinta ei yleensä pidetä tossa. Se on nyt vaan jäänny jostain syystä siihen.

IMG_8057
IMG_8072

Ja sitten kurkistus jääkaappiin... Eipä siellä mitään erikoista ole!

Collage_Fotor11

MAKUUHUONE IMG_8099 Collage_Fotor15

Waltterin puolelta löytyy hänen lempparit: simpson pökät, karhu villasukat, vessapaperipala (toimii nenäliinana) ja t-paita.

IMG_8131 Collage_Fotor16

Mun puolelta löytyy kasa kasseja, jotka olivat mukana viikonloppuna Salossa. Järjestettiin niitä pihajuhlia ja siksi roudattiin vähän enemmän tavaraa Helsingistä Saloon. Mukana oli vilttejä, asuvaihtoehtoja, purkkeja, kulhoja, jouluvaloja yms. Oon maailman laiskin purkaa laukkuja ja koska Waltteri ei tykkää, että olohuoneessa ois sotkuista, ''piillotan'' noi aina makkariin, niin pitkäks aikaa, kunnes on seuraava reissu tiedossa tai vieraita tulossa. Mun vaaterekin alla tapahtuu myös joku ihmeellinen tavaroiden säilöminen tällä hetkellä, kun kaappitila loppuu kesken. Onneksi en esittele tässä postauksessa kaappien sisältöä...

IMG_8093

PARVEKE Collage_Fotor17 IMG_8200

Meidän pieni viidakko... <3 Tai oikeastaan Waltterin pieni viidakko! Jos mä oisin yksin vastuussa noista kasveista, niin hyvällä tuurilla ainoastaan kaktukset ois elossa. :D
Collage_Fotor18 IMG_8206 Collage_Fotor19

Meillä ei vanhassa kämpässä ollut parveketta ollenkaan ja näin jälkeenpäin ihmettelen kovasti sitä, että miten ollaan pärjätty? Parveke on kyllä yksi parhaimmista keksinnöistä ikinä! Täällä tulee hengailtua aika useesti ja itse kasvatetut tomaatit, chili ja basilika on kyllä ihan parasta! Tää parveke on vielä vähän keskeneräinen, mutta ei tässä nyt mitään kiirettä ole!

IMG_8214

No comments:

Post a Comment