© Layout by Julia E.

OLOHUONEEN TAULUSEINÄ

14 August 2018

Kauppallinen yhteistyö: Desenio

Mä oon jo monen vuoden ajan ihaillut Desenion julisteita, mutta en oo missään vaiheessa saanut aikaiseksi valita niitä mieluisimpia yksilöitä heidän suuresta valikoimasta. Muuttoa tehdessä tammikuun lopussa päätin, että uuteen asuntoon mä vihdoin hankin jotain tauluja seinälle. Nyt muutama kuukausi myöhemmin pääsin toteuttamaan Desenion kanssa yhteistyötä ja sitä mukaa viimeistelemään meidän asunnon julisteiden avulla.

Tauluja löytyy meidän kotoa nyt keittiöstä, makuhuoneesta, eteisestä ja olohuoneesta eli toisin sanoen melkein joka nurkasta! Ne viimeistelee kivasti kokonaisuutta ja tekee kodista entistä kodikkaamman. Jopa meidän vanha sohva, josta en oo viimeiseen kahteen vuoteen enää tykännyt, sai jotenkin ihan erilaisen ilmeen siinä vaiheessa, kun sain taulut kiinnitettyä olohuoneen seinälle. Sen jälkeen ei enää kyseisen sohvan olemassaolo haitannut ja katse kiinnittyi sohvan sijaan tauluihin.

Pakko myöntää, että julisteiden valinta ei ollut helppoa puuhaa. Olisin voinut kotiuttaa koko nettikaupan valikoiman... Mulla meni valitsemiseen kokonainen ilta, mutta se aika ei mennyt todellakaan hukkaa, sillä olen tyytyväinen lopputulokseen! Mitäs mieltä te olette?

Koodilla “ELIZAVETA” saat 25% alennusta julisteista* ‪14.-16.8.‬ välillä
*Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita.

Untitled nupe Untitled Untitled Untitled Untitled
FOREST BEAR B&W - 21x30
OVER THE FOREST - 30x40
BLACK WOOD - 30x40
TREE TOPS B&W - 50x70
HIGHLAND COW - 50x70
BIRD SKY - 30x40
FREE SPIRIT ONE - 30x40

1 comment:

  1. Kivoja tauluja. Meidänkin pitäisi ehdottomasti hommata lisää tauluja. Taulut vievät kivasti kaikua ja meillä kuulovammainen tytär, joten akustiikan kanssa pitää aina vähän kikkailla, että kuunteluolosuhteet ovat hyvät :)

    ReplyDelete