© Layout by Julia E.

MATKAVAKUUTUKSEN TÄRKEYS

17 April 2018


Mä olen viime vuosina innostunut matkustamisesta. Välillä reissuun saatan lähteä muutaman tunnin varoitusajalla (just pari viikkoa sitten Roomaan lähtö tapahtui tällä tavalla) ja siksi mulla onkin koko ajan voimassa oleva matkavakuutus. Pääsin kaupallisen yhteistyön merkeissä testaamaan kokonaan digitaalista OP Nano Matkavakuutusta, jonka koin olevan erittäin helppokäyttöinen ja huoleton vakuutusmuoto. OP Nano Matkavakuutus antaa turvaa, kun reissaat ulkomailla. Se korvaa äkillisiä ja ennalta arvaamattomia vahinkoja: sairastut tai loukkaannut, puhelimesi varastetaan tai myöhästyt lennolta. Kaikki hoituu kätevästi netin kautta, vaikka heti siellä maailman toisella puolella.

Mulla ei tähän asti ole reissussa tapahtunut mitään kännykän näytön rikkoutumisesta pahempaa tai niitä läheltä piti tilanteita...(KOP KOP KOP! Pitää koputtaa puuta.), mutta tottakai pieni jännitys ulkomaille lähtiessä on aina läsnä. Oon kuullut kaikenlaisia kauhutarinoita kun lähipiirissä on sattunut vaikka mitä sairastamisia, tavaroiden rikkoutumisia, reissun peruuntumista yms ja siksi koen matkavakuutuksen olevan erittäin tärkeä osa ulkomaanreissua. Mulla on esimerkiksi itselläni reissussa aina mukana läppäri, kamera, useampi objektiivi, polaroid ja tottakai myös kännykkä... ja siksi voimassa olevan matkavakuutuksen kanssa on paljon mukavampi lähteä reissuun. Silloin edes pieni osa jännitystä lähtee pois, kun tietää, että mahdolliset arvaamattomat vahingot korvaa vakuutus.

Ensimmäisen vakuutuksen ottaminen on aina hankalaa, sillä vaihtoehtoja on monia, ei tiedä mistä kannattaisi aloittaa ja tuntee itsensä ummikoksi vaihtoehtojen viidakossa. Itse testasin OP Nano Matkavakuutusta ja koin sen olevan erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Kannustan siis kaikkia tutustumaan OP Nanon vakuutuksiin ja viimeistään ennen seuraavaa reissua kokeilla heidän palveluita. Hinta vaihtelee asuinpaikan ja iän mukaan, mutta esimerkiksi itselläni perus matkavakuutuksen hinnaksi tuli noin 10€/kk ja laajan matkavakuutuksen hinnaksi vain alle 12€/kk. Hinnalla kyseinen vakuutus ei ole ainakaan pilattu ja sen peruuttaminen onnistuu myös erittäin helposti. Kun et enää tarvitseekaan matkavakuutusta sen irtisanominen tapahtuu netin kautta omassa profiilissa, Netflixin tavoin. Monet perinteiset ja raskaat vakuutukset eivät taivu nuorten menevään elämäntyyliin, jossa omaisuuden sijaan kerrytetään kokemuksia maailmalta. Täysin digitaalinen vakuutuspaketti on helppo ja järkevä ratkaisu esimerkiksi reppureissuun tai vaihtoon lähtiessä.

3C8A0470 3C8A9819 3C8A9923 3C8A0487 3C8A9791 IMG_7540 3C8A9729 IMG_7570 3C8A9744 3C8A0363 3C8A0449 3C8A9776 Untitled

2 comments:

  1. Moi! Sulla on tosi ihanat hiukset :) Niin aattelin kysyä että miten hoidat niitä eli mitä tuotteita käytät? Lämpökäsitteletkö ja pesetkö kuinka usein? Ja onko sulla luonnostaan suorat hiukset? Entä toi hiusväri, onko sun oma väri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voisin tehdä tässä kuukauden sisällä aiheesta postauksen! :)

      Delete