© Layout by Julia E.

KESÄLOMA FIILIKSIÄ!

28 July 2017

Kesäloma on rullannut aika mukavasti eteenpäin ja olen yrittänyt nauttia jokaisesta hetkestä! Tänäänkin kun työt alkaa vasta kolmen aikoihin ja en jaksa tehdä ennen sitä mitään, niin nautin myös ihan vaan tästä sängyssä makoilusta. Sen takia myös blogin puolella on ollut aika hiljaista. En oo viitsinyt turhaan kuljetella kameraa mukanani joka paikkaan, sillä kännykälläkin saa hyvin ikuistettua ne kivat hetket. Kolme viikkoa sitten oltiin kolme päivää ruississa, sen jälkeen viikonloppuna vietettiin kaksi päivää Salossa Outfox nimisissä festareissa, siitä suuntasin yhdeksi yöksi parhaan kaverin mökille ja viime viikonloppu vierähtikin sitten taas Salossa, Salo-Volley tapahtumassa.

Olen muistaakseni viimeksi pelannut lentopalloa joskus lukion alussa pakollisilla liikkatunneilla, mutta kun kaverit sano, että heidän joukkueesta puuttuu vielä yksi tyttö, niin lähdin ilomielin auttamaan! Oltiin ehkä hiukan väärässä sarjassa ja pari päivää ennen pelejä selvisi se, että tyttöjä pitääkin olla kokoajan kolme kentällä ja meidän joukkueessa oli vaan se kolme tyttöä, mutta hyvin ne pelit kuitenkin meni. Pakko myöntää, että viisi peliä lauantaina ja kolme peliä sunnuntaina oli aika rankka kokemus tällaiselle, joka ei oo nyt kevään jälkeen hirveesti liikuntaa harrastanut... Oli aika kipeet paikat ja kyl se kuntokin meinas vähän loppua. Tilannetta ei ollenkaan auttanut se, että lähdettiin lauantaina juhlimaan meidän yhden joukkuelaisen synttäreitä ja yöunet jäi aika vähäisiksi. Kivaa kuitenkin oli ja se on pääasia! Ensi vuonna jos saa töistä vapaaksi ja löytyy joukkue, niin pakko mennä uudestaan!

Tällä viikolla oon tehnyt jonkin verran töitä, käynyt Saran kanssa ikeassa, nähnyt kahden vuoden tauon jälkeen Ropsua, joka on siis ollut joskus nuorena mun super hyvä ystävä, käynyt moikkaamassa kaverini koiranpentua, keskiviikkona illalla käytiin Emman kanssa syömässä Iguanassa super hyvää kasvishampparii (suosittelen!!!), juomassa vähän viiniä ja juttelemassa niitä näitä, eilen nautittiin kelistä Waltterin kanssa läheisessä puistossa ja illalla kokeiltiin ekaa kertaa tehdä ite sushia.

Vaikka välillä tulee sellainen fiilis, että enhän mä ees oo tänä kesänä tehnyt mitään, mutta kun alkaa miettimään kuluneen viikon pieniäkin juttuja, niin kyllä sitä yhtäkkiä huomaa tehneensä vaikka mitä. Tuleva viikonloppu tulee vierähtämään töissä ja kotona pyykkejä pesten, mutta onneksi viikon päästä on tiedossa taas jotain super kivaa, meinaa pienimuotoiset pihajuhlat Salossa ihanien ystävien seurassa! En malta odottaa...

IMG_9196 IMG_9019 IMG_9166-4 IMG_9122 IMG_9296 IMG_8897 IMG_9403 IMG_9062 IMG_9041 IMG_8910 IMG_8969

1 comment:

  1. Kesälomafiiliksiä kirjoitetaan yhteen :-)

    ReplyDelete