© Layout by Julia E.

KESÄILLAN ASU

19 July 2017

Kesällä olisi täydelliset kelit kuvata asukuvia, kun on lämmin eikä tarvitse palella, mutta jostain syystä mun kohdalla kesä on sitä aikaa, jolloin asukuvia tulee otettua vähiten. On kokoajan kaikkea muutakin tekemistä, eikä tavallaan ole aikaa niiden ottamiseen, vaikka eihän sitä ylimääräistä aikaa ole talvellakaan.  Sen lisäksi olen nyt viimeaikoina vähentänyt todella paljon vaatteiden ostelua ja siksi asukuvien ottaminen tuntuu tavallaan tylsältä, sillä käytän kokoajan niitä samoja vaatekappaleita. Esimerkiksi tällä hetkellä mulla on käytössä ainoastaan nuo kuvissa näkyvät farkut, sillä kaikki muut on käytetty puhki.

En olisi vielä vähän aikaa sitten kuvitellut vetäväni päälleni mitään muuta, kuin mustat pillifarkut... ja nyt käytän päivittäin ainoastaan noita super mukavia sinisiä farkkuja. Näin se mieli vaan muuttuu aina välillä ihan vaan sormia napsauttamalla. Musta on tullut myöskin ihan todella mukavuuden haluinen ja korkkareita rakastavasta tyypistä on tullutkin yhtäkkiä tennaritypy. Nyt kesän aikana olen pukenut korkkarit oikeastaan vain viikonloppuisin ulos lähtiessä. Saa nähdä, että kuinka kauan tämä mun mukavuuden halu kestää. Ehkä tää kesä on vaan jotain laiskuuden aikakautta tai sitten musta on vaan muodostumassa iän myötä tällainen laiskimus.

Yks ilta lähdettiin Waltterin kanssa kävelylle munkkiniemenrantaaa ja päätettiin pysähtyä ottamaan parit kuvat.  Ei ollut alunperin mielessä asukuvien otto, mutta jostain syystä päädyttiin ne kuitenkin ottamaan. Nää kuvat ei ihan hirveästi mielyttäny mua, mutta ajattelin pitkän pohdinnan jälkeen tulla kuitenkin lisäämään ne tänne. Siitä onkin aikaa kun täällä blogin puolella on näkynyt asukuvia, joten perempi edes jotain, kuin ei mitään!

IMG_6717 IMG_6818 IMG_6888 IMG_6768 IMG_6709
jeans cubus || sweater* shein || jacket* shein || sunglasses* ray ban || watch* daniel wellington || shoes h&m

(*saatu blogin kautta/gifted)

12 comments:

 1. musta nää kuvat ja asu on tosi kiva<3 ja ihan liittymättä aiheeseen, olisi kiva kuulla, miten yhdistin työnteon ja opiskelun? olen aloittamassa nyt syksyllä ekaa vuotta yliopistossa, ja kovasti pähkäilen, miten yhdistän työt ja opiskelun, vai keskitynkö ekan vuoden vain kouluun.. olisi siis tosi kiva kuulla sun fiiliksiä siitä, kannattiko työn ja opiskelun yhdistäminen, ja miten sen teit :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää on asia jota itsekin olen moneen otteeseen pähkäillyt, joten voisin kokeilla joku päivä väsätä aiheesta vaikka kokonaisen postauksen! :)

   Delete
 2. Onhan nää kuvat tosi kivoja! :) Ja ihanalta näyttää toi takki farkkujen ja neuleen kanssa, toimii jotenkin superhyvin! xx

  ReplyDelete
 3. ompa kiva asu, tuo takki on niin kivanvärinen! :)

  ReplyDelete
 4. Tämähän on oikein kiva asu ja oikein ihania kuvia<3 mun mielestä ei haittaa vaikk asukuvissa näkyisi samat vaatekappaleet jos niitä vain onnistuu yhdistelemään eritavalla:)

  https://simplylovingstyles.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. Tosi kivoja kuvia ja kiva asu!! :-) Ja musta on kiva miten kerrankin joku bloggaaja kertoo vähentäneensä shoppailua tai muulla tavoin osoittaa olevansa "vastaan" sitä tiettyä kulutushysteriaa mitä lähes kaikki blogit pitää nykypäivänä sisällään

  ReplyDelete
  Replies
  1. jep... pakko myöntää, et joskus lukio aikoihin itsekin olin aivan kamala kuluttaja. Joka viikko oli vaan saatava jotain uutta, mutta nyt oon jo jonkin aikaa yrittänyt opetella pois siitä ja yllättävän hyvin oon onnistunu!

   Delete
 6. Muokkaatko sun kuvat lightroomilla? :) jos muokkaat, nii mistä lataat filtterit siihen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. muokkaan lightroomilla ja yritin joskus netist ettii jotai ilmasii filterei ja latasin muutaman, mut oikeastaan suurinosa mitä käytän, niin on ite fiksaillu !:)

   Delete