© Layout by Julia E.

ROMANTTINEN ILTA RAKKAAN KANSSA

25 May 2017

Yksi asia, jota rakastan kesässä yli kaiken on piknikit! Musta on ihanaa kun voi napata piknik -viltin mukaan ja lähteä nauttimaan lasilliset viiniä vaikka merenrantaan. Mä pääsin toteuttamaan kaupallisen yhteistyön Rolling -viinin kanssa ja päätettiin kotisohvan sijaan juoda viinit Munkkiniemenrannassa.

Me ollaan asuttu kohta kaksi vuotta Helsingissä ja oli ihanaa päästä muistelemaan meidän ensimmäisiä Helsinki -hetkiä piknikin muodossa. Viinin etiketistä mulle tuli mieleen meidän enismmäiset pyöräilyretket täällä Helsingissä, silloin kun kaikki oli uutta! Paikat, julkisilla kulkeminen, ihmiset ja asunto. Silloin tutustuttiin kaupunkiin pyöräilemällä ja monesti eksyttiin Munkkiniemenrantaan ihastelemaan maisemia...  siksi päätin myös nyt viedä Waltterin sinne piknikille. Oli hullua myös ajatella sitä, mitä kaikkea on tässä kahden vuoden sisällä ehtinyt tapahtua! Olemme molemmat kasvaneet ihmisinä, koettu paljon kaikkea uutta, saatu uusia tuttavuuksia ja Helsinki tuntuu jo ihan kodilta!

Me oltais toki voitu juoda lasilliset kotisohvalla, mutta onhan se ihan erilainen kokemus lähteä nauttimaan viinilasilliset merenrantaan, meille molemmille tuttuun ja muistoja täyteläiseen paikkaan. Istuttiin melkein koko piknikin ajan hiljaa, kuunneltiin meren kohinaa, nautittiin toistemme seurasta, kauniista maisemista ja ihanista herkuista! Näin kauniita ja muistorikkaita iltoja saisi olla ehdottomasti enemmän!

Viinistä se verran, että Rolling -viini on loistava seuralainen erityisesti kesän piknik-ruuille sekä grilliruuille. Rolling Shiraz Viognierilla on täyteläinen, runsaan hedelmäinen, punaisten marjojen ja luumujen täyttämä maku. Itse nautin yleensä valkkaria, mutta pakko myöntää, että tästä lähtien tämäkin lähteet kaupan hyllyltä matkaan mukaan!

''Kypsät tanniinit tukevat makua, joka pysyy suussa pitkään hienon hapokkuutensa ansiosta. Rolling-viinit tulevat ns. viileän ilmaston alueelta Australiasta, Orangen ja Central Rangesin alueelta, eli viinit ovat kirjaimellisesti ”cool”. Yleensä puhutaan enemmän eteläisemmän Australian ”hillopommeista”, Rolling-viinit ovat australialaisia, mutta ehkä hieman erilaisia mihin olet saattanut tottua.''

IMG_0077 IMG_0105 IMG_0042 IMG_0028 IMG_0151 IMG_0010 IMG_0253 IMG_0200 IMG_0114 IMG_0288 IMG_0068 IMG_0096 IMG_0109

10 comments:

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia, yhet mun lempparit teistä! :-)

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana ajatus! Täytyykin toteuttaa joskus samalla idealla piknik läheisellä rantakalliolla. Just nämä tällaiset hetket ovat sitä parasta yhdessä vietettyä aikaa <3
  Te ootte kyllä jotenkin niin suloinen pari :')

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia susta ja teistä ja piknikistä ♥ Näyttää niin tunnelmalliselta, ja yhteiset muistojen täyteiset paikat on ehkä parhaita piknikpaikkoja!

  ♥: Linda/Revontulipalo

  ReplyDelete
 4. Waude! Aivan ihanan näköinen piknik <3

  ReplyDelete