© Layout by Julia E.

MUSIIKKI MUN ELÄMÄSSÄ

04 May 2017

Mä oon ihan pienestä asti rakastanut musiikkia. Kuuntelen musiikkia ollessani surullinen, iloinen, bussissa istuessani, läksyjä tehdessä, laittautuessa, tanssiessa, juhliessa... AINA! Mulla ei oo koskaan ollut tiettyä musiikkityyliä, josta olen tykännyt, vaan olen kuunnellut aina kaikkea laidasta laitaan. Valitsen soittolistan aina fiiliksen mukaan ja siksi välillä korvissani soi kuumimmat hitit, kun taas välillä jotain rauhallista pianon pimputusta.

Ja vaikka olen pystynyt kertomaan täällä blogissa paljon asioita mun elämästä, niin jostain syystä en oo koskaan tehnyt mitään musiikki postausta ja pitänyt spotify tunnuksen salassa muilta. En tiiä miksi, mutta olen aina pitänyt omaa soittolistaa erittäin henkilökohtaisena ja siksi en ole kyennyt jakamaan mun soittolistaa missään... ainakaan muistaakseni. Satunnaisia kappaleita olen tänne joskus aikoinani pistänyt, mutta en sen enempää. Mun soittolistat on mun pieni salaisuus, josta kenenkään ei tarvitse tietää. Onko joku muu mun kanssa samaa mieltä?

Kuuntelen musiikkia suurimmaksi osaksi kuulokkeista ja silloin pääsen ikään kuin omaan salaiseen paikkaan piiloon. Silloin on läsnä vain minä, musiikki ja mun ajatukset. Kuulokkeet päässä olen piilossa kaikelta, mitä ympärillä tapahtuu. Se on mun oma tapa rentoutua, päästää irti huolista, se parantaa keskittymiskykyäni ja tuo hyvän mielen.

Musiikin parhain puoli on ehdottomasti se, että se tuo kaikkia ihania muistoja mieleen. Ikään kuin matkustaisi aikakoneella taaksepäin. Jotkut biisit saa perhosia vatsaani, jotkut hymyn huulille ja jotkut saa mut itkemään. Musiikki on ihanaa!

IMG_2840 PicMonkey Collage-2 IMG_2914
Koodilla ''sudio_liisa'' saatte sudiosweden -nettikaupasta -15% alennusta! 
IMG_2817 kuulokkeet* sudio || farkut h&m || paita gina tricot || kännykän kuori* ideal of sweden

(*saatu blogin kautta/gifted)

4 comments:

 1. Voisko sun blogin saada sellaseks, että olis helpompi lukee puhelimella. En juurikaa käytä konetta ja selailen muutenki blogeja puhelimella niin sen takii en oo nii paljoo jaksanu lukee tätä, kun tarvii zoomailla, että tekstin näkee ja sitten kun sen näkee pitää huiskii puolelt toiselle, kun teksti ei mahu näyttöön. Kehittämisidea:)

  ReplyDelete
 2. Moikka!

  Millä muokkaat kuvasi? Ja mikä/mitä objektiivi/objektiiveja sinulla on käytössä? :)
  Rakastan blogiasi!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. mulla on käytössä canon 6d kamera, 50mm ja 85mm canonin objektiivit ja 16-28mm tokinan objektiivi! Muokkaan lightroom ohjelmalla :)

   Delete