© Layout by Julia E.

KESÄ ON TÄÄLLÄ!

22 May 2017

Nyt voi sanoa, että se pitkään odotettu kesä on vihdoin täällä! Vaikka mulla ei oo kesäksi mitään ihmeellisiä suunnitelmia, niin oon silti ihan super innoissani. Kesällä jaksaa koko ajan mennä ja tehdä ja sen huomasin jo viikonloppuna, sillä en ollut hetkeäkään kotona! Perjantaina mulla oli iltavuoro töissä ja töihin mentäessä mietin, että en jaksa edes pestä hiuksia, kun en kuitenkaan lähde töiden jälkeen enää minnekään. Toisin kuitenkin kävi... Päätettiin lähteä Jeminan kanssa istuskelemaan iltaa keskustaan ja pian nenämme edessä olikin skumppapullo ja kaksi lasia. Ilta ei loppunut pelkästään istuskeluun vaan päätettiin käydä toisessakin paikassa, jossa pääsi sitten myös tanssimaan. Tällaiset extempore illat on vaan niitä parhaimpia!

Seuraavana aamuna huomasin, että instagram täyttyi kirsikkapuun kuvista ja se tarkotti sitä, että pakattiin eväät mukaan ja lähdettiin roihuvuoren kirsikkapuistoon! Koska samoihin aikoihin tuli jääkiekon välieräottelut, niin päätettiin pistää koneesta Venäjä - Kanada peli pyörimään. Satumaiset maisemat, täydellinen keli, ihana seura, hyvät eväät ja jännittävä peli oli kyllä aika hyvä yhdistelmä! Muutama tunti vierähti ihan silmänräpäyksessä ja pian olikin jo aika pakata kamat kasaan ja lähteä kotiin katsomaan seuraavaa peliä. Mun kotimatkaan tuli kuitenkin mutkia ja yhtäkkiä olinkin Saran ja Essin kanssa Hernesaaressa. Kauaa en kuitenkaan viitsinyt olla, sillä sunnuntaina aamulla suuntasin taas töihin!

Sunnuntaina työpäivä vierähti yllättävän vaivattomasti, sillä takaraivossa oli koko ajan tietoisuus siitä, että tililleni ropisee tuplapalkka ja siksi, koska loppupäivästä Jemina tuli työpaikalleni shoppailemaan! Haettiin sitten työpäiväni jälkeen sushit ja suunnattiin meille katsomaan viimestä erää Suomi - Venäjä pelistä! Ei voi kuin sanoa, että täydellinen viikonloppu takana ja että juuri tällaisten viikonloppujen takia rakastan kesää!

IMG_9920 IMG_9705 IMG_9626 IMG_9759-2 IMG_9663 IMG_9821 IMG_9892 IMG_9706 IMG_9747 IMG_9708

No comments:

Post a Comment