© Layout by Julia E.

TB LUKIOON

17 February 2017

Näin helmikuun puolessa välissä kun lukioissa vietetään penkkareita ja tanssitaan wanhoja, niin tulee ihan väkisinkin muisteltua omia lukiovuosia. Pakko myöntää, että ne kolme vuotta, jotka vietin lukiossa olivat elämäni parasta aikaa! Ympärillä oli huikeita tyyppejä, elämä oli huoletonta, aloin seurustelemaan Waltterin kanssa, sai asua vanhempien kanssa saman katon alla, valmentaa taitoluistelijoita opiskelun ohella, viettää hurjan paljon aikaa ystävien kanssa ja sai bilettää niin paljon kuin lystää! Heti viikonlopun jälkeen maanantaina alettiin jo suunnittelemaan seuraavaa viikonloppua ja miettimään, että suunnataanko johonkin bileisiin vai vietetäänkö ihan vaan tyttöjenilta. Niin ne vuodet vaan vierähti. Tehden sitä, mistä tykkäs!

Päädyin selailemaan näitä lukioajoilta napattuja kuvia kovalevyltä ja törmäsin moneen screenshottiin, jossa oli ystävien kesken käytyjä keskusteluja. Oli ihan kamalaa huomata miten ilkeitä oltiin välillä toisillemme ja pakko myöntää, että meno oli lähes samanlaista kuin Gossip Girlissä! Oli selän takana puhumista, juoruilua, syrjimistä, valehtelua, selkään puukottamista, haukkumista, kiusaamista... Kaikkea mahdollista tapahtui, niin ikävää kuin ihanaa ja vaikka välillä oltiin erittäin ilkeitä toisillemme, niin en antaisi kyllä yhtäkään hetkeä pois. Ne kaikki hetken opettivat meitä ja kasvattivat meitä ihmisinä. Itse osaan noiden vuosien jälkeen arvostaa ystäviä ihan eri tavalla ja olen super kiitollinen jokaiselle tyypille, jonka kanssa vietin lukioaikana edes hetken aikaa! Mua monesti mietityttää, että mitä jotkut lukiokaverit, joita ei edes näy näissä kuvissa tekee nykyään ja mitä heille kuuluu... harmi kun ei vaan olla enää päivittäin hengaamassa Salon lukion seinien sisällä, niin ei voi vaan kävellä ihmistä vastaan ja jäädä rupattelemaan. Joidenkin kanssa haluaisin pistää pieleen menneet välit kuntoon, sillä en ole todellakaan ihminen, joka jaksaisi pitkäaikaista vihanpitoa, joidenkin kanssa haluaisin olla enemmän yhteyksissä ja niille, joiden kanssa pidetään edelleen päivittäin yhteyttä haluaisin sanoa KIITOS!<3 Kiitos siitä, että olette edelleen siinä vieressä tukena ja turvana! Olette rakkaita!

P7200607 20140830_085204000_iOS P9050450 Untitled IMG_0804 IMG_6086 IMG_5241 Untitled IMG_3720 IMG_3871 IMG_8132 P6054877 IMG_3230 IMG_8138 P6200226 IMG_7830 P2120124 IMG_0158 P3240328 Untitled Untitled IMG_2894 P9050312-2 IMG_6588 Untitled IMG_1918 IMG_9263 556 Untitled
IMG_0658

14 comments:

 1. Ihanaa lukea, että jollain on noin hyvät lukiomuistot. Itse en halua muistella koko lukio aikaa enkä halua olla yhdenkään ihmisen kanssa tekemisissä. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi eii! Noh.. Mä mietin aina niin, että kaikella on tarkoituksensa!<3 Voipi olla että sulla on sitten lukion jälkeen paremmat vuodet kuin kellään muulla sun vanhoista lukioaikaisista tutuista ja varmasti sulla on sitten muita kuin sieltä lukiosta olevia ihania ihmisiä ympärillä <3 ihanaa kevättä sulle!

   Delete
 2. Tulipa näistä ihana olo! Niin ilosia kuvia :)

  ReplyDelete
 3. Lissu sulla oli NIIIIN pitkät hiukset!! Oot söpöliini!

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo.. oli astetta pidempi tukka noihin aikoihin! :D ja kiitoksia roosuli <3

   Delete
 4. Tätä vaan nyt on pakko kysyä, millaiset välit sulla ja Noralla/Nooralla nykyään on? :D :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ollaan me väleissä! :) mutta ei me vietetä kuitenkaan samalla tavalla aikaa kuin noihin aikoihin :(

   Delete
 5. VOI ETTÄ MÄ OLEN ODOTTANUT TÄLLAISTA POSTAUSTA TODELLA KAUAN, AIVAN IHANA! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! <3 Tää postaus näytti kiinnostaavan aika monia ja sain aika monelta positiivista palauutetta tän suhteen! :)

   Delete
 6. Aivan ihana postaus. Noista kuvista huokuu onnellisuus :) <3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  ReplyDelete
 7. Mistä oi mistä sun ihana lakkiaismekko on ostettu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. shein nettikaupasta! ei maksanu ku joku 20e! :D

   Delete