© Layout by Julia E.

ASIAT TÄRKEYSJÄRJESTYKSEEN

09 February 2017

Mä oon jo muutaman vuoden kirjoittanut blogia taukoamatta ja kokenut huonoa omatuntoa siitä, jos postausten julkaisutahti on välillä hidastunut. Pari viikkoa sitten mä päätin kerrankin hetkeksi unohtaa blogin ja asettaa asiat tärkeysjärjestykseen! Pakko myöntää, että tämä päätös oli yksi parhaista vähään aikaan. Tää on mulle kuitenkin vaan harrastus, joten miksi mun tarvitsisi kokea harvasta postaustahdista huonoa omaatuntoa?! Tässä on meneillään paljon kaikkea muutakin, joten päätin keskittyä paremmin niihin elämän muihin tärkeisiin osa-alueisiin, kuten kouluun, urheilemiseen ja ympärillä oleviin ihmisiin. Haluan olla enemmän läsnä hetkessä ja tehdä kouluhommat ajoissa ilman stressiä!

Vaikka blogin puolella olen ollut normaalia hiljaisempi, niin hommaa on kuitenkin riittänyt! On ollut töitä, kouluhommia, työhaastattelu, tenttejä, esseitä, kaikenlaisia tapahtumia, kuten & other storiesin avajaiset, työpalaveria, aamu meditaatiota, mun synttärit, urheilla oon yrittänyt keretä ja no tottakai myös viettää aikaa rakkaan kanssa. Toisin sanoen mun kalenteri on ollut parin viimeisen viikon aikana ihan täynnä! Olen lähtenyt aamulla ennen kahdeksaa kotiovesta ulos ja kotiin palanut vasta illalla kymmeneltä. En kuitenkaan valita, sillä tykkään pitää itseni kiireisenä ja vaikka väsymys välillä painaa päälle, niin saan siitä täydestä kalenterista jonkinlaista mielihyvää! Tuntuu hyvältä, kun tietää, että ei oo hetkeäkään lusmuillu! Jatkan tässä varmaan vielä hetken aikaa samanlaista tahtia, joten älkää ihmetelkö jos musta ei hetkeen kuullukkaan mitään. Välillä on vaan mietittävä vähän tarkemmin sitä, että mikä on pidemmän päälle se fiksumpi vaihtoehto: muokata kuvia koneella, lähteä töihin, mennä jumppailemaan, kirjoittaa postausta vai lukea tenttiin?

IMG_5488 IMG_5516 IMG_5291 IMG_5580 IMG_5208 IMG_5508 IMG_5453 IMG_5173 IMG_5481 IMG_4979

10 comments:

 1. Ihania kuvia <3 tsemppiä kiireen keskelle!

  ReplyDelete
 2. Haha tää postaus vois sisältönsä puolesta olla suoraan mun kynästä :D Nimittäin mulla on kans noin miljoona tekemistä ja oikeesti viihdyn näin. Myt tsemppiä silti kiireisiin <3 Jasuperkivoja kuvia tässä(kin) postauksessa!

  ReplyDelete
 3. Oon miettinyt viime aikoina samoja teemoja, just laajemmin liittyen esimerkiksi koulun ja vapaa-ajan tasapainoittamiseen. Pidemmän päälle voi välillä myös olla järkevää pitää päivä tai kaksi lomaa kaikesta ja ihan vain levätä ja tehdä sellaista, joka voimaannuttaa ja auttaa jaksamaan arjen askareiden kanssa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jep! pitää löytää semmonen itselleen sopiva kultainen keskitie! :)

   Delete
 4. Sika herttanen toi kuva, missä ootte ystävien kanssa sängyssä ilmapallojen kanssa. :-) Mulla on ihan sama fiilis kalenterin täyteydestä. Mulla on oltava koko ajan jotain. Tää bloggaaminen jotenki vaan antaa sen pienen hetken itselle ja rauhoittumiselle. Se ei kuitenkaan saa olla se kalenterin täyttäjä. Saan myös mielihyvää siitä, että asiat tulee tehtyä. :-D

  ReplyDelete
 5. Hyvä ja rehellinen postaus! Näin pelkkänä blogien lukijana haluan vain sanoa, että ei tietenkään tarvitse ottaa paineita blogin kirjoittamisesta ja asioiden priorisointi kuulostaa tosi järkevältä. Uskon, että jos pakottaa itsensä väkisillä kirjoittamaan postauksia, jossain vaiheessa se alkaa näkyä myös laadussa. Kirjoittaa silloin kun haluaa ja kun se tuntuu hyvältä. Minun mielestä myös lukijoiden pitäisi ymmärtää se. :) Itsellänikin on tällä hetkellä kauhea kiire koulun ja kesätöidenhaun kanssa ja siinä sivussa yritän myös itse ylläpitää jonkinlaista sosiaalista elämää ja urheilla. En voisi kuvitellakkaan, että yrittäisin vielä blogata siihen päälle. Pakko sanoa vielä, että blogisi on yksi tämänhetkisistä suosikeistani. Tsemppiä sinulle kevääseen! :)

  ReplyDelete