© Layout by Julia E.

WIFI&PIZZA&BED

04 August 2016

Mä suuntasin tänään päiväksi Lahteen ja meillä oli Saran kanssa alustavana suunnitelmana viettää erittäin blogi painotteinen päivä. Kuvata vähintään kahdet asukuvat ja muutenkin kantaa kameraa koko päivän matkassa mukana, jotta molemmat sais mahdollisimman paljon materiaalia blogiin. Suunnitelmista saa kuitenkin silloin tällöin poiketa ja niin päätettiin tehdä tällä kertaa.

Ulkona oli inhottavan syksyinen keli ja siksi päätettiin jättää kamera kotiin, siinä vaiheessa kun lähdettiin pyörähtämään kaupungilla. Molemmat oli vähän sitä mieltä, että otetaan asukuvat sitten myöhemmin, mutta myöhemminkään ei maistunut ulos meneminen ja ihmiseltä näyttäminen. Jos ei huvita, niin turha sitä väkisin suoristaa hiuksia, laittaa kivoja vaatteita päälle, yrittää näytää nätiltä ja väkisin poseerata kameran edessä. Päätettiin siis vetää päälle maailman mukavimmat kuteet, hakea meidän molempien lemppari pizzaa, hypätä sänkyyn ja pistää netflix pyörimään.

Aina ei tarvitse jaksaa mennä pää kolmantena jalkana. Välillä on ihan okei laiskotella ja ihan vaan olla. Parasta on se, että voin tehdä näin ihanan ystävän seurassa. Olla tukka sotkuisena, hiljaa tai nauraa niin että tulee kaksarin sijaan monen monta leukaa, röyhtäillä ja vaikka haista pahalle jos siltä tuntuu! Näitä huolettomia päiviä ystävien seurassa, ilman mitään suunnitelmia voisi olla ehdottomasti enemmän!<3
IMG_6030 IMG_5974 IMG_5936 IMG_5994 IMG_6008 IMG_5985

4 comments:

  1. Ihana postaus <3 Kaikki kolme kuulostaa siltä että kun ne on olemassa elämä on mallillaan :D

    ReplyDelete
  2. Mistä toi ihana wifi pizza bed paita on? :D

    ReplyDelete
  3. Voi ootte niin söpöjä! Ihanalta kuulostaa teidän rentoilu päivä :)

    ReplyDelete