© Layout by Julia E.

TÄYDELLINEN VUOROKAUSI

13 August 2016

Mä sain keskiviikkona mun pari kaveria kylään, tänne Helsinkiin. Pitkästä aikaa saatiin näinki ''iso'' porukka kasaan ja siksi päätettiin kehitellä jotain vähän normaalista poikkeavaa. Iida saapui jo aikaisin aamusta, joten suunnattiin hänen kanssa ensin Helsingin kaupunginmuseoon, sitten Kiilaan syömään lounasta ja lopuksi meille, odottelemaan muita. Pakko tähän väliin sanoa, että kaikkien hehkuttama museum of broken relationships ei ollut ihan mun mieleen. Kyllä se oli ihan kiva, mutta ei se mun mielestä ollu mikään pakko nähdä juttu. Tai sitten mulla oli vaan ihan liian suuret odotukset. Mutta Kiila oli kyllä ruokapaikkana tosi hyvä! Sijainti oli täys kymppi ja hinta laatusuhdekin oli kohdillaan.

Alkuilta vietettiin meillä istuskellen ja kuulumisia vaihtaen, jonka jälkeen suunnattiin meidän koko vuorokauden kohokohtaan... Mentiin testailemaan, meille kaikille ennestään tuntematonta Exit Roomia. Valittiin Bodom -niminen huone ja ai, että se oli kyllä sen koko rahan arvoinen kokemus! Oli niiin jännää, että pähkäiltiin niitä juttuja vielä koko loppuillan ajan. On kyllä neroja ne tyypit, jotka on tällaisen keksiny! Päätettiin myös tehdä tästä perinne ja ensi kerralla kokoontuessa, testata myös niitä muita huoneita.

Kun päästiin huoneesta pois, kaksi minuuttia varsinaisen peliajan päätyttyä, lähdettiin suunnistamaan kohti Vapianoa. Syötiin siinä masut täyteen ja mentiin vielä Kaislaan yksille. Suht rauhallinen ilta päättyi meillä Bodomjärven dokumenttia katsoen ja myöhään asti jutellen. Niin parasta tällaiset yökyläilyt ja myöhään asti jutustelut. Tulee ihan vanhat ajat mieleen!

Seuraavana aamuna Silja ja Iida lähti jo alkupäivästä kotiin ja me muut suunnattiin vielä keskustaan sushille. En oo vähään aikaan syönyt ulkona näin tiheeseen tahtiin kuin tämän täydellisen vuorokauden aikana, mutta ei se väärin oo! Ruokailun jälkeen tuli vähän haikeet fiilikset päästää tytöt menemään, mutta enköhän me saada tässä pian taas uudet treffit sovittuu! Pakko kerätä nää tytöt vähän useammin yhteen<3
IMG_6675 IMG_6613 IMG_6652 IMG_6705 IMG_6603 IMG_6756 IMG_6621 IMG_6683 IMG_6792 IMG_6624 IMG_6706 IMG_6679 IMG_6725 IMG_6768 IMG_6662 IMG_6627 IMG_6740

3 comments:

  1. Siis ai että nää sun kuvat on kyllä aina niin ihanaa katseltavaa! Tuo kuulostaa kyllä ihanalta päivältä/illalta! :-)

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    ReplyDelete
  2. vau ihania kuvia!! millä kameralla sä kuvaat? :)

    ReplyDelete