© Layout by Julia E.

SUNDAY MOOD

03 April 2016

Tällä viikolla en oo saanu nukkua pitkään, naapureiden remontin takia, viettänyt paljon aikaa töissä ja oon ollu vaan niin hemmetin väsynyt vielä viime viikonlopun jäljiltä, että ajatukset ei oo liikkunu päässä ja kiukku on tullu väkisinkin pinnalle. Noh.. ei voi mitään! Ehkä seuraava viikko on sitten jo parempi, ku tää sunnuntai päiväkin on vierähtänyt jo paljon paremmalla fiiliksellä!
Tänään vietettiin Waltterin kanssa molemmat vapaapäivää. Ollaan siis nukuttu pitkään ja ihan vaan oltu eli laiskoteltu. Käytiin me yhdessä vaiheessa ajelulla ja moikkaamassa Waltterin iskää Espoossa, mutta ei sen enempää. Äsken pistettiin pizzaa nassuun ja loppupäivän löhöillään tässä sängyllä tai sohvalla. Huomenna mulla on erittäin pitkä työpäivä ja jos siitä selviän hengissä, niin saan olla kyllä ylpeä itsestäni! Koko alkuviikko näyttää muutenkin suht raskaalta töiden suhteen, mutta loppuviikosta pääsen taas Saloon ja siellä treffataan vanhojen työkavereiden kanssa! En malta odottaa!<3
Untitled Untitled

4 comments:

 1. Tsemppiä sun alkuviikkoon, jos kerta raskaalta vaikuttaa... :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. osaatko sanoa teetkö Daniel Wellingtonin kanssa yhteistyötä lähiaikoina, muutaman kuukauden sisällä?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on parhaillaan menossa yhteistyö heidän kanssa ja jos seuraa mua instagrammissa, niin siellä paljastinki jo tän kuukauden alennuskoodin. Eli LIISA15 koodilla saa nyt danielwellingtonin nettisivuilta -15% alennusta!:)

   Delete
 3. tää ei nyt liity mihinkään, mutta mietin että miten sun nimi pitäis lausua tai miten ite lausut sen? :) ihana ja erikoinen nimi!

  ReplyDelete