© Layout by Julia E.

PARI VIIKKOA SITTEN

08 April 2016

Mä olin pari viikkoa sitten Selected Brandsin järjestämässä illassa, tutustumassa mulle entuudestaan tuntemattomiin brändeihin, kuten esimerkiksi Puolalaiseen Risk nimiseen vaatemerkkiin, tanskalaisen Delicateloveen ja DAY Birger & Mikkelsenin vaatteisiin ja asusteisiin. Kaikista löytyi jotain mieluisaa, mutta lemppareita olivat ihan ehdottomasti DAY Birger & Mikkelsenin laukut! Mun on varmaan ihan pakko hankkia itselleen semmoinen isompi yksilö Helsinki - Salo välimatkan matkustelua varten.
Syötiin masut täyteen herkkullista ruokaa ja tutustuttiin kaikessa rauhassa merkkeihin. Oli hienoa, että paikalla oli Riskin edustajia, kertomassa heidän tarinaa! Merkistä tuli heti paljon mielenkiintoisampi, kun pääsi kurkistamaan niin sanotusti pintaa syvemmälle. Lopuksi lakattiin vielä kynnet Fnug merkkisillä kynsilakoilla ja lähdettiin kotiin hymyssä suin. Ilta oli oikein onnistunut, iso kiitos kuuluu järjestäjille!
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled photos 4,5,6,7,8,11 by Janica Lönn / Storm Photography 2016

5 comments:

 1. Moi! Minkä kokonen sun yomekko on? Auttais kovasti kun tietäisi minkälaiset koot sheinsidellä on :) Olen siis tilaamassa saman tyyppistä mekkoa sieltä! Kiitti jo etukäteen :-)

  ReplyDelete
 2. Heii anteeks tää on tosi offtopic, mutta sulla on kai jonkun verran kokemusta sheinsiden vaatteista? Tiiän että toimitusajat voi vähän venähtää, mutta mietin että onkse laatu ihan semiok? Hinnat nimittäin ainakin on tosi houkuttelevia... Yritin metsästää arvosteluja, mutta aattelin että sä varmaan osaisit auttaa vähän paremmin. Kiitos ihan kamalasti jo valmiiks.
  Ja toinen tärkeä asia: oot ihan älyttömän ihana!! Hirmuisen kaunis ja vaikutat myös tosi ystävälliseltä ja positiiviselta. Ei sua voi olla hypettämättä :D kaikkea hyvää sulle <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihan semiok laatu on! :)) tai siis suosittelen tilaa, ite oon ainaki tykänny !

   Delete